Brezin šećer 150g Beyond

440 RSD

Brezin šećer je prijatelj zuba. Ima ukus poput belog šećera. Niskokaloričan 2,4 kcal/g. Nizak glikemijski indeks 7-13. 100% prirodno.

Brezin Šećer: Prirodni Zaslađivač sa Brojnim Prednostima

Brezin šećer je po svom sadržaju 100% ksilitol koji se dobija iz drveta breze, predstavlja prirodni zaslađivač koji nudi brojne zdravstvene beneficije. Sa niskom kalorijskom vrednošću od 2,4 kcal/g i niskim glikemijskim indeksom od 7-13, idealan je za one koji žele održati zdravu ishranu i smanjiti unos šećera.

Sastav:

100 % ksilitol iz drveta breze.

Prednosti

Niskokaloričan i Niskog Glikemijskog Indeksa:

Brezin šećer ima znatno nižu kalorijsku vrednost i glikemijski indeks, što ga čini pogodnim za dijabetičare i osobe koje žele kontrolisati telesnu težinu.

Podrška Probavnom Sistemu:

Ksilitol pomaže u smanjenju osećaja gladi, smanjuje želju za šećerom i ugljenim hidratima, poboljšava probavu, sprečava opstipaciju i stabilizuje nivo šećera u krvi.

Oralno Zdravlje:

Usporava nastanak karijesa, zubnog kamenca i zubnog plaka. Takođe štiti od infekcija i ne hrani štetne bakterije u organizmu.

Alkalizirajući i Detoksikacijski Efekat:

Ksilitol ima alkalizirajući i detoksikacijski efekat, čineći ga korisnim za odrasle, decu, dijabetičare, trudnice i one koji žele kontrolisati telesnu težinu, kao i za osobe koje se pridržavaju candida dijete.

Upotreba

Jednostavan za upotrebu, brezin šećer se može se koristiti na isti način kao običan šećer. Dodajte ga u kafu, čaj, kolače, kuvanje i razne napitke, pružajući slatkast ukus bez dodatnog kalorijskog tereta i glikemijskog opterećenja.

Nutritivna vrednost u 100g:

Energ.vrednost 1035kJ/240Kcal

Proteini 0g

Ugljeni hidrati 100og

od kojih šećeri 0g

Masti 0g

Biljna vlakna 0g

So 0g

Pakovanje 150g Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top