Zdravi šećeri

Zdravi šećeri su ključni sastojci za slatkiš koji nudi zadovoljstvo bez griže savesti. Naša kolekcija obuhvata najkvalitetnije prirodne zaslađivače koji će ulepšati vaše obroke, bez negativnih efekata po vaše zdravlje.

Med – Ovaj nektar prirode nije samo izvrstan zamenik za šećer, već i riznica korisnih nutrijenata. Kada koristite med umesto šećera, dovoljno je upotrebiti pola ili tri četvrtine količine šećera navedene u receptu.

Javorov sirup – Prirodni zaslađivač izdvajamo po njegovom izuzetnom ukusu i zdravstvenim blagodetima. Idealna zamena za šećer, pruža slatkost bez kompromisa.

Agava sirup – Ovaj sirup sa nižim glikemijskim indeksom, bogat fruktozom i glukozom, savršeno se uklapa u napitke i dezerte, dodajući im slatki ton bez negativnog uticaja na nivo šećera u krvi.

Stevija – Bez kalorija, ali sa puno slatkoće, stevija je idealna za one koji žele da uživaju u slatkom ukusu bez dodatnih kalorija.

Kokosov šećer – Dobijen iz soka kokosovog cveta, ovaj šećer nudi izuzetan ukus uz niži glikemijski indeks u poređenju sa rafinisanim šećerom, a istovremeno je bogat nutrijentima poput gvožđa, cinka i kalcijuma.

Sirup od urmi – Sa visokim sadržajem vlakana i brojnim nutrijentima, ovaj prirodni zaslađivač donosi zdravlje i slatkoću u vaše recepte.

Ksilitol (brezin šećer) i eritritol – Ovi šećerni alkoholi idealni su za dijabetičare i sve koji žele smanjiti unos kalorija, pružajući slatkoću bez negativnog uticaja na nivo šećera u krvi.

Melasa – Ovaj dragoceni sirup bogat je nutrijentima poput vitamina B6, kalcijuma, gvožđa i magnezijuma. Pruža podršku zdravlju kostiju, borbu protiv anemije i očuvanje vitalnosti.

Uživajte u slatkom zadovoljstvu uz našu paletu zdravih šećera, bez brige o negativnim efektima po zdravlje. Iskoristite mogućnosti koje priroda nudi i zasladite svoje trenutke sa ukusom i zdravljem u savršenoj harmoniji.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top