Urmin šećer 150g Superfood organic

320 RSD

Urmin šećer je bogat vlaknima koja potpomažu varenju. Sadrži visok nivo minerala kao što su gvožđe i kalijum, takođe je i veliki antioksidant.

Urmin šećer 150g Superfood organic

Urmin organski šećer je prirodni zaslađivač dobijen od najslađih urmi sa bliskog istoka, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ovaj zaslađivač je 100% proizvod čisto sušenih urmi samlevenih u prah (bez koštica).

To znači da sadrži sve prednosti koje ovo voće može da pruži. Zdravija je alternativa od tradicionalno proizvedenih šećera. Šećer od urmi je bogat vlaknima koja potpomažu varenju. Sadrži visok nivo minerala kao što su gvožđe i kalijum, takođe je i veliki antioksidant.

Ovaj tip prirodnog zaslađivača sadrži niži glikemijski indeks. Šećer od urmi je veoma lepog karamelizovanog ukusa. Tekstura se prosto topi u ustima. Koristi se za zaslađivanje kafe, čaja, smutija, kaše, za pripremu kolača, torti i slično.

Urmin šećer proizveden je po visokim standardima strogo kontrolisane organske proizvodnje bez upotrebe veštačkih đubriva, herbicida i pesticida. Ne sadrži aditive i konzervanse. Nije genetski modifikovan.

Poseduje međunarodni kao i domaći organski Sertifikat izdat od strane nacionalne sertifikacione agencije Organic Control System ovlašćene od strane Ministarstva poljoprivrede Srbije kao i od strane nadležnih tela unutar EU.

Nutritivna vrednost u 100g:

Energija 1561kJ/373kcal

Masti 0g

od kojih zasić. mas. kis. <0,05 g

Ugljeni hidrati 85g

od kojih šećeri 68g

Vlakna 8g

Proteini 3g

So 0g

Pakovanje 150g Superfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top