Hlorela (Chlorella) tablete 400k We Are One

1.190 RSD

Hlorela može smanjiti toksikaciju teškim metalima, poput žive.Utiče na smanjenje triglicerida i  transaminaza.

Hlorela (Chlorella) tablete 400k We Are One

Hlorela tablete, proizvedene od jednoćelijske alge poznate kao Chlorella, pružaju podršku prirodnim procesima detoksikacije organizma, olakšavajući eliminaciju toksina i unapređujući opšte zdravlje.

Mikroalga koja se često koristi kao dodatak ishrani, bogata je hranljivim materijama kao što su vitamini, minerali, antioksidansi i hlorofil.

Ove tablete sadrže esencijalne nutrijente koji se lako apsorbuju u organizmu, podržavajući proces detoksikacije.

Ona može pomoći u redukovanju teških metala poput žive i kadmijuma, što je posebno korisno za ljude koji su izloženi zagađenom okruženju ili industrijskim toksinima.

Pored toga, istraživanja pokazuju da ona može smanjiti prisustvo drugih kontaminanata u hrani i pozitivno uticati na funkciju jetre.

Takođe, hlorela se pokazala efikasnom u poboljšanju insulinske osetljivosti, smanjenju nivoa triglicerida i transaminaza u krvi, kao i podržavanju zdravlja srca i krvnih sudova.

Njena blagotvorna dejstva se ne zaustavljaju samo na tome. Hllorela može imati pozitivan uticaj na imunološki sistem, smanjujući nuspojave hemoterapije kod pacijenata sa malignim tumorima i smanjujući učestalost respiratornih infekcija i gripa.

Zahvaljujući bogatom nutritivnom sastavu, uključujući vitamine B12, gvožđe, antioksidanse i omega-3 masne kiseline. Hlorela u tabletama predstavlja važan dodatak ishrani za očuvanje zdravlja i podršku imunološkom sistemu.

Sastav:

Svaka tableta sadrži 100% organski prah hlorele

Način upotrebe:

Preporučena dnevna doza je 1-2 grama (2-4 tablete) dnevno. Preporučuje se uzimanje na prazan stomak, po mogućstvu ujutru.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 400k We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top