Hlorela (Chlorella) tablete 400k We Are One

1.190 RSD

Hlorela (Chlorella) Tablete: Prirodna Podrška Detoksikaciji

Hlorela (Chlorella) Tablete: Prirodna Podrška Detoksikaciji

Hlorela, poznata i kao Chlorella, je jednoćelijska alga koja nudi podršku prirodnim procesima detoksikacije organizma. Ova alga olakšava eliminaciju toksina i unapređuje opšte zdravlje zahvaljujući svom bogatom nutritivnom profilu.

Sastav

  • 100% organska Hlorela u tabletama

Hlorela je mikroalga bogata hranljivim materijama kao što su vitamini, minerali, antioksidansi i hlorofil. Esencijalni nutrijenti iz hlorele lako se apsorbuju u organizmu, podržavajući efikasne procese detoksikacije.

Prednosti

  1. Redukcija teških metala: Hlorela pomaže u eliminaciji teških metala poput žive i kadmijuma, što je korisno za osobe izložene zagađenom okruženju ili industrijskim toksinima.
  2. Detoksikacija kontaminanata: Istraživanja pokazuju da može smanjiti prisustvo različitih kontaminanata u hrani i pozitivno uticati na funkciju jetre.
  3. Poboljšanje insulinske osetljivosti: Redovna upotreba hlorele može poboljšati insulinsku osetljivost i smanjiti nivoe triglicerida i transaminaza u krvi, što doprinosi zdravlju srca i krvnih sudova.
  4. Podrška imunološkom sistemu: Hlorela ima pozitivan uticaj na imunološki sistem, smanjuje nuspojave hemoterapije kod pacijenata sa malignim tumorima i smanjuje učestalost respiratornih infekcija i gripa.
  5. Poboljšanje opšteg zdravlja: Bogata je antioksidansima i hlorofilom, koji podržavaju ukupno zdravlje organizma.

Način Upotrebe

  • Preporučena dnevna doza: 1-2 grama (2-4 tablete) dnevno.
  • Najbolje uzimati: Na prazan stomak, po mogućstvu ujutru, kako bi se maksimalno iskoristili svi benefiti hlorele.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 400 tableta We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top