Moringa u prahu organska 100g We Are One

650 RSD

Moringa je bogata hlorofilom koji jača naš imuni sistem i snagu obnavljanja tkiva.Poboljšava moždane funkcije i holesterol.

Moringa u prahu organska 100g

Moringa u prahu je odličan izvor minerala poput gvožđa, kalcijuma i vitamina A, B, B1, B2, B3, B6, C, E, kao i makroelemenata i fitonutrijenata. Sem toga, odličan je izvor proteina i dijetetskih vlakana.

Sirovina za proizvodnju se dobija mlevenjem i liofilizacijom najkvalitetnijeg dela drveta Moringe, tj. njenog lista. Bogata hlorofilom koji jača naš imuni sistem i snagu obnavljanja tkiva.

Taj zeleni pigment moringe ima antibakterijsko delovanje, poboljšava moždane funkcije, smanjuje nivo holesterola i podstiče čišćenje organizma od otrova. Ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, pomaže kod dijabetesa, regulacije krvnog pritiska, čišćenja debelog creva i crevnih poremećaja.

Moringa je najmoćniji antioksidant na svetu, predstavlja savršenu prirodnu superhranu, koja po sadržaju hranljivih materija prevazilazi sve druge superbiljke, a pogodna je u ishrani dijabetičara tipa 1 i 2. To čudesno drvo snadbeva organizam raznovrsnim nutrijentima u netoksičnoj formi, lakim za varenje.

Proteini koje moringa sadrži 18 od 20 poznatih amino-kiselina koje su neophodne telu, uključujući i svih osam esecijalnih koje ne možemo da sintetišemo i moramo da uzimamo preko hrane.

Zeatin, sastojak je vrhunski antioksidant moćnih svojstava i snažan detoksikator organizma – tri puta jači od aronije i dva puta jači od asai berija. Ova moćna biljka ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, korisna je kod dijabetesa, regulacije krvnog pritiska, gubitka energije i težine, neuhranjenosti, lupusa, čišćenja debelog creva i crevnih poremećaja, različitih upala i drugih promena na koži.

Pokazala se efikasno i kao pomoćno sredstvo kod najtežih bolesti.

Mnogi korisnici potvrđuju delotvornost moringe kod čireva, ulcera, reumatoidnog artritisa, osteoporoze, impotencije, menstrualnih tegoba, groznice, glavobolje …

Obezbeđuje neophodnu količinu hranljivih materija za pravilan razvoj deteta i zaštitu od infekcija i gljivica. Deluje efikasno protiv širokog spektra bolesti jetre, kao što su hronični i akutni hepatitis ili ciroza, jer pomaže njenu ubrzanu regeneraciju.

Moringa nas snabdeva raznovrsnim hranljivim materijama u netoksičnoj formi i u kombinacijama koje telo lako može da asimiluje i svari. Nije čudo što mnogi smatraju da je  ovo čudesno drvo sposobno da sačuva život, bez obzira na tegobe sa kojima se srećemo. Krvni sudovi vremenom gube svoju elastičnost, što dovodi do porasta krvnog pritiska.

Moringa u prahu se preporučuje osobama koje imaju visok krvni pritisak uglavnom nedostaju kalcijum, magnezijum, kalijum, cink i vitamin E. Sadrži sve ove sastojke kao i vitamin C koji je neophodan za normalno funkcionisanje krvnih sudova i za vezivanje gvoždja i kiseonika.

1 g praha sadrži:

 • 15 x više kalijuma od banane
 • 7 x više vitamina C od pomorandže
 • 1000 x više zeatina od bilo koje druge biljke
 • 4x više beta karotina od šargarepe
 • 17 x više kalcijuma od mleka
 • 6 x više cinka od badema
 • 6 x više amino-kiselina od belog luka
 • 50 x više B2 vitamina od sardine

Lekovito dejstvo:

 • Povećava imunitet organizma
 • Čisti krvne sudove i snižava nivo triglicerida i holesterola
 • Utiče na smanjenje bolova u ledjima i kostima
 • Obnavlja ćelije
 • Regeneriše kožu
 • Pomaže kod dijabetesa
 • Čisti organizam
 • Obnavlja hrskavicu.

Sastav:

100% organska moringa u prahu

Upotreba:

1-2 kafene kašike rastvorene u vodi ili voćnom smutiju, svakog dana.

Kao maska:

Prah se može naneti direktno na lice ili se izmešati sa glinom ili sandalovinom kao pasta i tako naneti na lice kao maska za nežniju, sjajniju i kožu bez fleka.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 320 kcal/1349 kJ

Proteini 27,1

Ukupni ugljeni hidrati 38,2g

od kojih šećeri 14,7g

Ukupne masti 2,3g

od kojih zasićene masti 0,6g

Vlakna 19,2g

So 0,3g

Pakovanje 100g We are one

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top