Bundevino ulje hladno ceđeno 250ml Uvita

999 RSD

Bundevino ulje sadrži visoke koncentracije jedinjenja delta 7-sterol koje sprečava razmnožavanje ćelija prostate.

 

Bundevino ulje hladno ceđeno 250ml

Bundevino ulje hladno ceđeno dobijeno  mehaničkim ceđenjem semenki bundeve pruža izuzetne koristi za vaše zdravlje. Ovaj proces, suprotno termičkoj obradi koja se primenjuje kod nekih drugih ulja, omogućava da se sačuva bogatstvo ukusa i hranljivih sastojaka bundevinih semenki.

Ovo ulje je puno vitamina A, E, C i K, sa više od 60% nezasićenih masnih kiselina koje su ključne za zdravlje srca i krvnih sudova.

Osim toga, obiluje omega 6 i 9 masnim kiselinama, vitaminom E, karotenoidima i mineralima poput fosfora, kalcijuma i magnezijuma. Zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima, ulje bundeve se tradicionalno koristi u prevenciji i lečenju problema sa prostatom i mokraćnim putevima, dok istovremeno doprinosi regulisanju nivoa holesterola i poboljšanju imuniteta.

Osim terapeutskih benefita, bundevino ulje ima i pozitivan uticaj na kosu, kožu i vid, te može poboljšati vaše opšte raspoloženje.

Koristi se tako što se u početku konzumira tri puta dnevno po supenu kašiku, a zatim se prelazi na jednu supenu kašiku dnevno, uz nastavak redovnog unosa kroz obroke i salate.

Neprekidan tretman ovim uljem tokom određenog perioda ključan je za postizanje optimalnih rezultata u rešavanju problema prostate, tako da je važno da terapiju nastavite i nakon što primetite početno poboljšanje.

Vaše zdravlje je prioritet, stoga nemojte prekidati terapiju tokom prvih nedelja, već je kontinuirano primenjujte kako biste održali svoje telo u najboljem mogućem stanju.

Nutritivna vrednost na 100g:

  • Energetska vrednost (na 100g) 3696KJ/880kcal
  • Masti >99.9%
  • od kojih zasićene masne kiseline 11,00%
  • Ugljeni hidrati <0.1%
  • od kojih šećeri <0.1g
  • Proteini <0.1g
  • Vlakna <0.1%

Pakovanje 250ml Uvita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top