Čaj od lista Podbela 100g

130 RSD

Čaj od lista podbela: Prirodna podrška disajnim organima

 

Čaj od Lista Podbela: Prirodna Podrška Disajnim Organima

Čaj od lista podbela tradicionalni lek za bolesti disajnih organa već vekovima. Njegovo latinsko ime dolazi od reči koje se odnose na kašalj. Ova biljka, ako se koristi na pravi način, može biti od velike pomoći osobama koje pate od bronhitisa, astme i drugih oboljenja disajnih organa.

Koristi i Lekovito Delovanje

Podsticanje Izbacivanja Sluzi

Podbel podstiče izbacivanje sluzi iz disajnih puteva, stimulišući mikroskopske dlačice koje oslobađaju sekret iz vazdušnih puteva. Na taj način, ova biljka sprečava telo da proizvodi agense koji izazivaju grčenje bronhija i napade astme.

Sličnost sa Drugim Biljkama

Sličan efekat imaju i neke druge biljke koje se tradicionalno koriste za lečenje astme, poput ginka i belog luka. Kombinacija podbela sa majčinom dušicom, slatkim korenom i bokvicom predstavlja odličan lek protiv kašlja.

Efikasnost Protiv Dijareje

Zahvaljujući svojoj kombinaciji sluzi i tanina, ova biljka takođe može delovati kao efikasan lek protiv dijareje. U narodnoj medicini, podbel se koristi i za tretiranje rana i upala kože.

Način Pripreme

  1. Prelivanje: Jednu kafenu kašiku lista podbela preliti sa 200 ml ključale vode.
  2. Stajanje: Ostaviti da stoji 10 minuta.
  3. Procediti: Čaj procediti.
  4. Konzumiranje: Piti tri puta dnevno po jednu šolju čaja posle jela.

Napomena o Upotrebi

Kao i kod drugih biljnih preparata, preporučuje se konsultacija sa lekarom pre početka upotrebe čaja od podbela, posebno za osobe sa hroničnim bolestima ili one koje uzimaju druge lekove.

Pakovanje 100g rinfuz

U ponudi i pakovanje od 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top