Čaj od Mlečike 100g

128 RSD

Otkrijte blagodeti čaja od mlečike za zdravlje prostate. Saznajte kako ova biljka može efikasno olakšati simptome kao što su uvećana prostata, adenom i druge bolesti prostate.

Čaj od mlečike: Prirodna podrška za zdravlje prostate

Čaj od mlečike, poznat i kao epilobium parviflorum ili vrbovica, potiče iz porodice Onagraceae. Ova biljka je posebno korisna za očuvanje zdravlja prostate.

Mlečika je pokazala izuzetne rezultate u tretmanu problema kao što su uvećana prostata, adenom prostate, tumor prostate, disurija (otežano mokrenje) te bolesti mokraćne bešike i bubrega.

Istraživanja sprovedena u Srbiji pokazala su da čak 50% muškaraca starijih od 45 godina pati od problema sa prostatom. Redovno konzumiranje čaja od mlečike može efikasno olakšati ove probleme, često izbegavajući potrebu za hirurškim zahvatima.

Pored svog primarnog delovanja na prostatu, mlečika takođe ima sekundarna lekovita svojstva. Može pomoći u snižavanju telesne temperature i ublažavanju tegoba nakon operativnih zahvata.

Sastav:  

Herba mlečike (Epilobii parviflori herba)

Način pripreme :

Jednu kafenu kašiku herbe mlečike preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10-15 min, a zatim čaj procediti. Piti 2 do 3 puta dnevno po šolju nezaslađenog čaja.

Pakovanje 100g rinfuz

U ponudi i pakovanje od 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top