Čokolada u boji 100g
Čokolada u boji Pistać zelena za topljenje i dekoraciju torti i kolača i popseva .
Pogledajte asortiman pojedinačno klikom na link👇 :
Čokolada u boji narandžasta 100g
Čokolada u diskićima bela 100g
Čokolada u diskićima crna 100g
U našoj ponudi diskići čokolade, krispi (komadici) čokolade u crnoj i beloj boji, i naravno stalak od stiropora za popse.
Čokoladu možete koristiti se za:
- Čokoladni kolač
- Čokoladni mus
- Čokoladni fil za tortu
- Fil za macarons
- Sladoled
- Preliv za palačinke
Takođe, pogodna je za:
pripremu glazura od čokolade, dekoraciju torti.
Boje čokolade:
Bela, Žuta, Roze, Narandžasta, Plava, Crna.
Pošto imamo sve što vam treba za popse red je i da vam podelimo recept!😊
Recept:
1. 300g mlevenog keksa – koji god želite i volite.
2. 180 grama nugat krema – eurokrem, nutela..koji god volite.
3. 1 dcl mleka ili soka po zelji (može i biljno mleko)
Sastojci za glazuru:
300g čokolade u boji
Ulje po potrebi
Štapići
Komad stiropora
Način pripreme:
1. U posudu stavite mleveni keks, nugat krem i veći deo mleka ili soka, pa rukom mešajte da se sve lepo sjedini i po potrebi dolivajte po malo preostale tečnosti. Masa treba da je kompaktna, da se ne raspada i ne mrvi, ali ne treba da bude gnjecava.
2. Ostavite je u frižideru sat vremena, a potom kašikom za sladoled (ili običnom) uzimajte po malo smese i navlaženim rukama oblikujte kuglice.
3. Oblikovane kuglice stavite još pola sata na hlađenje.
4. U međuvremenu u sudu na pari rastopite čokoladu. Dodajte par kašika ulja – za crnu je dovoljno 1 kašika na 100g, a za istu količinu bele dodajte malo više. Bitno je da čokoladu rastapate polagano i da ulje dodajete postepeno kako biste postigli željenu gustinu preliva – da ne bude ni pregust ni previše redak.
5. Izvadite kuglice iz frižidera, štapić prvo uronite malo u čokoladu pa ga zabodite u kuglicu. Kad ste ih sve poboli vratite ponovo na hlađenje.
6. Izvadite ponovo iz frižidera, svaku kuglicu uronite u čokoladu koja ne sme biti ni prevruća kako ne bi topila smesu, ali ni prehladna jer se neće lepo razliti. Zavrtite rukom štapić i ocedite višak čokolade iznad suda, pospite mrvice po čokoladi, a zatim slobodni kraj štapića pobodite u stiropor.
7. Kad se glazura stegne popsi se mogu služiti.
Život je prekratak. Prvo pojedite desert!“ Ja se slažem, a vi?
Prijatno!😊
Napomena :
Zbog prevelikog asortimana čokoladu možete poručiti telefonom ili meilom.
Meil adresa cecinbiospajzdoo@gmail.com
Možete nas pozvati da bi smo se usaglasili oko boje koju želite 011 630 2697 .
Čokolada u diskićima u boji 100g
Original pakovanje 1kg