Čokolada u boji pistać zelena 100g Master Martini

125 RSD

Čokolada u boji za topljenje i dekoraciju torti i kolača i popseva .

Nema na zalihama

Čokolada u boji 100g

Čokolada u boji Pistać zelena za topljenje i dekoraciju torti i kolača i popseva .

Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za Cake Popse i ostale poslastice, od čokolada raznih boja i ukusa, jestivih ukrasa, mrvica ,perlica, boje za čokoladu, arome i joooš mnogo toga .

Pogledajte asortiman pojedinačno klikom na link👇 :

Čokolada u boji roze 100g

Čokolada u boji narandžasta 100g

Čokolada u boji žuta 100g

Čokolada u boji plava 100g

Čokolada u diskićima bela 100g

Čokolada u diskićima crna 100g

U našoj ponudi diskići čokolade, krispi (komadici) čokolade u crnoj i beloj boji, i naravno stalak od stiropora za popse.

Čokoladu možete koristiti se za:

  • Čokoladni kolač
  • Čokoladni mus
  • Čokoladni fil za tortu
  • Fil za macarons
  • Sladoled
  • Preliv za palačinke

Takođe, pogodna je za:

pripremu glazura od čokolade, dekoraciju torti.

Boje čokolade:

Bela, Žuta, Roze, Narandžasta, Plava, Crna.

Pošto imamo sve što vam treba za popse red je i da vam podelimo recept!😊

Recept:

1. 300g mlevenog keksa – koji god želite i volite.

2. 180 grama nugat krema – eurokrem, nutela..koji god volite.

3. 1 dcl mleka ili soka po zelji (može i biljno mleko)

Sastojci za glazuru:

300g čokolade u boji

Ulje po potrebi

Štapići

Komad stiropora

Način pripreme:

1. U posudu stavite mleveni keks, nugat krem i veći deo mleka ili soka, pa rukom mešajte da se sve lepo sjedini i po potrebi dolivajte po malo preostale tečnosti. Masa treba da je kompaktna, da se ne raspada i ne mrvi, ali ne treba da bude gnjecava.

2. Ostavite je u frižideru sat vremena, a potom kašikom za sladoled (ili običnom) uzimajte po malo smese i navlaženim rukama oblikujte kuglice.

3. Oblikovane kuglice stavite još pola sata na hlađenje.

4. U međuvremenu u sudu na pari rastopite čokoladu. Dodajte par kašika ulja – za crnu je dovoljno 1 kašika na 100g, a za istu količinu bele dodajte malo više. Bitno je da čokoladu rastapate polagano i da ulje dodajete postepeno kako biste postigli željenu gustinu preliva – da ne bude ni pregust ni previše redak.

5. Izvadite kuglice iz frižidera, štapić prvo uronite malo u čokoladu pa ga zabodite u kuglicu. Kad ste ih sve poboli vratite ponovo na hlađenje.

6. Izvadite ponovo iz frižidera, svaku kuglicu uronite u čokoladu koja ne sme biti ni prevruća kako ne bi topila smesu, ali ni prehladna jer se neće lepo razliti. Zavrtite rukom štapić i ocedite višak čokolade iznad suda, pospite mrvice po čokoladi, a zatim slobodni kraj štapića pobodite u stiropor.

7. Kad se glazura stegne popsi se mogu služiti.

Život je prekratak. Prvo pojedite desert!“ Ja se slažem, a vi?

Prijatno!😊

Napomena :

Zbog prevelikog asortimana čokoladu možete poručiti telefonom ili meilom.

Meil adresa cecinbiospajzdoo@gmail.com

Možete nas pozvati da bi smo se usaglasili oko boje koju želite  011 630 2697  .

Čokolada u diskićima u boji 100g

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top