Sve za torte i kolače

U našem asortimanu imamo sve potrebno da pripremite i dekorišete za torte i kolače, pružajući vam sve što vam je potrebno od početka do kraja vašeg slatkog poduhvata. Bez obzira da li planirate proslavu rođendana, venčanja ili bilo kojeg drugog veselja, nudimo vam sve što vam treba da napravite savršenu tortu.

Kada posetite našu radnju, pronaći ćete sve sastojke potrebne za izradu i dekorisanje poslastica, bilo da su to bademi, lešnici, čokolada, šlag ili već pripremljene kore za torte.

Nakon što odaberete sve potrebne sastojke, ostaje vam samo da svoju kreaciju ukrasite na najlepši mogući način.

Osim osnovnih sastojaka, kod nas možete pronaći i širok izbor ukrasnih dodataka, boja, šlaga, figurica i svega što vam je potrebno da vaša torta bude pravo remek-delo slatkog sveta.

Uz našu pomoć, stvaranje savršene torte postaje jednostavno i zabavno iskustvo, prilagođeno vašim željama i potrebama. Prepustite se kreativnosti i stvorite nezaboravne poslastice koje će obradovati sve goste na vašem slavlju.

U našem asortimanu možete pronaći sve što vam je potrebno dekorisanje vaših poslastica:

Fondan, mrvice, izomalt, krispi čokoladu, termostabilne kapljice, belgijsku čokoladu, marcipan, figurice od fondana, podmetače i kutije za torte… Pokušaćemo da predstavimo naš svet jestivih ukrasa sa kojima će vaša torta zablistati u očima slavljenika.

Posetite nas jer je asortiman u našoj prodavnici mnogo mnogo veći! Jer mi stvarno imamo sve ! 😊