Damijana ulje 10ml Eterra

1.050 RSD

Damijana ulje 10ml

Damijana ulje najjači je afrodizijak. Postojbine biljke damiane (Turnera diffusa) su Centralna Amerika i Karibi, a njeno lišće drevne Maje koristile su kao afarodizijak i za muškarce i za žene.

Mnogo kasnija istraživanja, urađena 2009. godine, potvrdila su da ulje damiane pomaže da se ublaže simptomi erektivne disfunkcije tako što povećava protok krvi u genitalije i stimuliše nerve donjeg dela kičmene moždine.

Na taj način Damijana pospešuje erekciju i blagotvorno deluje u slučaju frigidnosti mladih žena i pripadnica ženskog pola na pragu menopauze. Osim toga, ova biljka povećava nivo unutrašnje energije, što jača libido.

Diljke doprinosi i uravnoteženju nervnog sistema u slučaju stresa, blage anksioznosti i depresije, nervoze i naglih promena raspoloženja. Uspostavlja i hormonalnu ravnotežu žena (mlađim normalizuje menstruaciju, a starijim smiruje valunge).

Damiana se koristi i kao tonik, diuretik, blag laksativ.

Takođe se koristi protiv kašlja, kao i problema sa varenjem, jer ekstrakt ove biljke deluje protiv bakterija koje izazivaju gastrointestinalne tegobe.

Laboratorijska istraživanja ukazala su i da ulje damiane normalizuje i nivo šećera u krvi.

U narodnoj medicini upotrebljava se protiv blagih glavobolja, zatvora, astme, mokrenja u krevet.

Način upotrebe:

Način primene je najčešće kroz senzualnu masažu ili kupku kao deo senzualne rutine ( 2-3 kapi u kašiku mleka i sipati u kadu).

U Meksiku se smatra „ljubavnim napitkom“ i da povećava protok kiseonika u polne organe i kod muškaraca i kod žene, pomažući u jačanju libida i seksualnih problema poput frigidnodti i impotencije.

Napomena:

Nije poželjno da koriste osobe sa dijabetesom!

Ne preporučuje se anemičnim osobama jer može da uspori apsorpciju gvođža.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top