Damijana ulje 10ml Eterra

1.050 RSD

Damijana Ulje: Moćni Afrodizijak i Višenamenski Tonic

 

Damijana Ulje: Moćni Afrodizijak i Višenamenski Tonic

Ulje Damijane je najjači afrodizijak poznat čovečanstvu. Potiče iz Centralne Amerike i Kariba, a drevni narodi Maja koristili su lišće ove biljke kao afrodizijak kako za muškarce tako i za žene.

Ublažava Simptome Erektivne Disfunkcije

Istraživanja iz 2009. godine potvrdila su da Damijana može pomoći u ublažavanju simptoma erektivne disfunkcije. Delovanjem na protok krvi u genitalije i stimulacijom živaca donjeg dela kičmene moždine, ova biljka pospešuje erekciju kod muškaraca i blagotvorno deluje na frigidnost kod mladih žena i žena na pragu menopauze. Takođe, Damijana povećava nivo unutrašnje energije, jačajući libido.

Podrška Mentalnom Zdravlju i Hormonalnoj Ravnoteži

Damijana doprinosi uravnoteženju nervnog sistema u slučaju stresa, blage anksioznosti, depresije, nervoze i naglih promena raspoloženja. Takođe, pomaže u uspostavljanju hormonalne ravnoteže kod žena, normalizujući menstruaciju kod mlađih žena i smirujući valunge kod starijih žena na pragu menopauze.

Dodatne Zdravstvene Koristi

Osim kao afrodizijak, Damijana se koristi i kao tonik, diuretik, blagi laksativ, protiv kašlja, kao i kod gastrointestinalnih tegoba. Laboratorijska istraživanja su pokazala da može normalizovati nivo šećera u krvi.

Način Upotrebe

Najčešći način primene Damijana ulje je kroz senzualnu masažu ili dodavanjem u kupku kao deo senzualne rutine. Preporučuje se 2-3 kapi ulja u kašiku mleka i dodavanje u kadu. U Meksiku, Damijana se smatra „ljubavnim napitkom“ i koristi se za povećanje protoka kiseonika u polne organe kod oba pola, pomažući u jačanju libida i rešavanju seksualnih problema poput frigidnosti i impotencije.

Napomena

Nije preporučljivo koristiti ulje Damijane kod osoba sa dijabetesom i anemijom, jer može usporiti apsorpciju gvožđa.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top