Ulje od Šargarepe 50ml Sensilis

360 RSD

Ulje od Šargarepe: Prirodni Eliksir za Zdravlje i Lepotu Kože

Ulje od Šargarepe: Prirodni Eliksir za Zdravlje i Lepotu Kože

Ulje od šargarepe ima izuzetna lekovita svojstva koja doprinose zdravlju i lepoti kože. Čak i mala količina ovog dragocenog ulja donosi dugotrajne koristi za vašu kožu i opšte blagostanje. Ekstrakt korena šargarepe, bogat vitaminima A, C i E, kao i beta-karotenom, deluje zajedno kako bi poboljšao cirkulaciju i hidrataciju kože, doprinoseći njenom zdravlju i sjaju.

Namena

Nega Kože

Ulje od šargarepe preporučuje se za negu svih tipova kože, posebno suve i zrele kože sklone borama. Njegovi vitamini i beta-karoten pomažu u revitalizaciji kože, smanjenju bora i održavanju elastičnosti.

Nega Kose

Pored nege kože, ulje šargarepe doprinosi hidrataciji i jačanju kose, povećava njen volumen i čini je mekom i sjajnom.

Posvetljivanje Kože

Redovna primena beta-karotena, vitamina D i vitamina B grupe iz ulja šargarepe podstiče regeneraciju ćelija kože, ujednačava ten i čini kožu svetlijom. Ulje pomaže u smanjenju ožiljaka od bubuljica i neguje masnu kožu, pomažući u borbi protiv nepravilnosti.

Primena

Za Tamniji Ten

Leti, vitamin D podstiče proizvodnju melanina, što dovodi do preplanulog tena kada se izlažete suncu. Međutim, izbegavajte nanošenje ulja od šargarepe pre dugotrajnog izlaganja suncu, jer UV zraci mogu uzrokovati oštećenja kože i stvaranje fleka. Ulje od šargarepe se može koristiti za revitalizaciju oštećene kože i postizanje prirodnog osvetljenja tena.

Za Posvetljivanje Kože

Redovno nanošenje ulja od šargarepe, bogatog beta-karotenom, vitaminom D i vitaminima B grupe, jača ćelije kože, podstiče njihovu regeneraciju i stvaranje proteina. Ovo doprinosi ujednačavanju tena i smanjenju vidljivosti fleka na licu.

Za Tretiranje Ožiljaka od Bubuljica

Vitamini iz ulja šargarepe hrane kožu, čineći je hidriranom i mekom na dodir. Redovna primena ovog ulja može smanjiti vidljivost ožiljaka od bubuljica tokom nekoliko meseci.

Za Suzbijanje Bubuljica

Ulje od šargarepe sadrži retinol, koji pomaže u borbi protiv teških oblika bubuljica, isušujući ih i doprinoseći njihovom nestanku. Nekoliko kapi ovog ulja nanetih na bubuljicu može ubrzati proces oporavka kože i pružiti trenutno olakšanje.

Za Tretiranje Masne Kože Lica

Pravilno čišćenje kože lica uz upotrebu ulja od šargarepe, koje sadrži vitamine i minerale, može pomoći u kontroli masnoće kože i smanjenju pojave akni. Ulje od šargarepe pomaže u balansiranju prirodnih ulja kože, čineći je manje sklonom aknama i drugim nepravilnostima.

Zaključak

Ulje od šargarepe je moćan prirodni preparat za negu kože i kose. Njegova bogata kombinacija vitamina i beta-karotena pruža brojne benefite, od hidratacije i revitalizacije kože do smanjenja bora i poboljšanja tena. Redovna upotreba može značajno unaprediti izgled i zdravlje vaše kože, čineći je mekom, sjajnom i mladalačkom.

Sastav: Ekstrakt korena šargarepe (Daucus Carota Sativa) u maslinovom ulju

Pakovanje 50ml Sensilis

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top