Spermint ulje divlje nane 30ml Eterra

960 RSD

Spermint Ulje Divlje Nane: Umirujuća i Stimulišuća Prirodna Rešenja

Spermint Ulje Divlje Nane: Umirujuća i Stimulišuća Prirodna Rešenja

Spermint ulje (Mentha spicata, divlja nana) nudi izuzetna umirujuća i stimulišuća svojstva, prilagođena vašim potrebama. Koristi se u borbi protiv insekata, ali i za smanjenje osećaja gladi, stresa, mučnine, bolova i simptoma PMS-a.

Ovo ulje je idealno za oralnu i dermalnu primenu, te se zajedno s eteričnim uljem lavande često koristi zbog svoje široke primene. Spermint ulje ima efekat hlađenja kada se nanese na kožu, umirujući mišiće i smanjujući napetost.

Divlja nana takođe poseduje snažna antibakterijska svojstva koja pomažu u osvežavanju daha i rešavanju problema s digestivnim traktom. Istraživanja su pokazala da je 75% pacijenata koji su koristili eterično ulje sperminta imalo 50% manje simptoma osetljivog želuca.

Osim toga, prirodno smanjuje spazam debelog creva, opuštajući mišiće stomaka i smanjujući nadimanje i gasove. Pre obroka, možete popiti rastvor jedne kapi ulja nane u šolji tople vode.

Upotreba:
  • Umor: Nakapajte dve kapi na maramicu i udišite ili dodajte nekoliko kapi u difuzor da osvežite prostor.
  • Mučnine pri putovanju: Nakapajte dve kapi na maramicu i udišite.
  • Bolovi: Razblažite etarsko ulje sperminta na 5% u baznom ulju i umasirajte na bolno mesto.
  • Problemi sa probavom: U 10 ml baznog ulja dodajte 10 kapi etarskog ulja sperminta. Umasirajte 20 kapi ove mešavine u predelu abdomena, ponavljajući postupak svakih sat vremena.
  • Respiratorne infekcije: U bočicu od 10 ml dodajte 5 kapi eukaliptusa, 5 kapi sperminta, 5 kapi čajnog drveta i dopunite baznim uljem. Umasirajte ovu mešavinu na područje sinusa i iza ušne školjke 3-5 puta dnevno.

Pakovanje 30ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top