Ulje Limun Trave 10ml Eterra

990 RSD

Ulje Limun trave otklanja umor, malaksalost i vraća apetit. Smiruje napetost, lekovito deluje na jetru i žuč, pomaže kod lošeg varenja i bolova u želucu.

Ulje Limun Trave 10ml Eterra

Ulje Limun trave je dragoceni prirodni resurs s raznovrsnim koristima za zdravlje. Ova esencijalna tečnost, dobijena iz lišća ili stabljike limunske trave, prožeta je svežim mirisom limuna i ima višestruku primenu.

Osim što je neizostavan začin u azijskoj kuhinji, Limun trava ima snažno antibakterijsko i antigljivično delovanje, naročito efikasno protiv Candida albicans.

Takođe, njegova antiseptička svojstva čine ga izvrsnim repelentom protiv komaraca, moljaca, krpelja i vaški, pružajući olakšanje od ujeda insekata i smanjujući svrab i oticanje kože.

Ovo ulje ima i pozitivan uticaj na mentalno zdravlje, smirujući nerve, smanjujući stres i pomažući kod nervoze i depresije.

Takođe je korisno kod probavnih poremećaja i može pomoći u borbi protiv tumora, dok njegova diuretska svojstva doprinose čišćenju organizma od toksina i nataloženih materija.

Koristi se lokalno zbog svojih antiseptičkih i antibakterijskih svojstava, kao i u mnogim kozmetičkim tretmanima za negu kože i kose. Takođe, dokazano je da ima blagotvoran uticaj na sportske povrede, perut, cirkulaciju, celulit i znake starenja kože.

Načini upotrebe su raznovrsni – može se koristiti u kupkama, masažama, aroma lampama i uljnim mešavinama, kao i u proizvodima za odbijanje insekata. U kombinaciji s drugim eteričnim uljima poput lavande, mandarine i eukaliptusa, postiže se još veći terapeutski efekat.

Limun trava je dragocen dodatak svakodnevnoj rutini nege tela i uma, pružajući brojne benefite za opšte zdravlje i blagostanje.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top