Etarsko ulje Eukaliptusa 10ml Vivita

410 RSD

Etarsko Ulje Eukaliptusa: Prirodno Rešenje za Zdravlje i Dobrobit

 

Etarsko Ulje Eukaliptusa: Prirodno Rešenje za Zdravlje i Dobrobit

Etarsko ulje eukaliptusa, dobijeno vodeno-parnom destilacijom lista eukaliptusa, predstavlja dragoceni prirodni resurs sa raznovrsnim koristima. Ovo ulje ne samo da pruža olakšanje od simptoma infekcija grla i glavobolja povezanih sa upalama sinusa, već takođe osvežava prostorije i odbija insekte.

Raznovrsne Primene:

Fleksibilna je opcija za različite primene, uključujući inhalacije, kupke, saune, masažu ili lokalnu primenu na telu. Takođe se često koristi u proizvodnji kozmetičkih preparata i parfema, kao i u aroma lampama.

Optimalna Upotreba:

Za postizanje optimalnih rezultata, preporučuje se mešanje ulja eukaliptusa sa baznim uljima poput bademovog, kokosovog, maslinovog ili jojobinog ulja, koje pojačavaju njegovo dejstvo. Iako većina etarskih ulja zahteva ovakvo razblaživanje pre nanošenja na kožu, lavanda je izuzetak i može se nanositi direktno na manje površine kože.

Čišćenje Vazduha i Povećanje Energije:

Osim što čisti vazduh, jača i revitalizuje, pružajući osećaj samopouzdanja i hrabrosti u suočavanju sa izazovima.

Ublažavanje Bolova:

Pomaže u smirivanju bolova povezanih sa reumatizmom i prenapregnutim mišićima, kao i kod reumatoidnog artritisa, eliminacijom toksina iz zglobova.

Dentalna Higijena:

U dentalnoj higijeni, eukaliptus je aktivni sastojak pasti za zube i vodica za osvežavanje daha. Takođe je koristan za tretiranje masne kože, infekcija disajnih puteva i simptoma gripa.

Kombinovanje sa Čajnim Drvetom:

Kombinacija ulja eukaliptusa sa etarskim uljem čajnog drveta dodatno pojačava njegovo dejstvo, pružajući još snažniji učinak u borbi protiv infekcija i upala.

Pakovanje 10mk Vivita

Cena se ažurira redovno
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top