Ulje Mačje Kandže 30ml Eterra

940 RSD

Ulje Mačje Kandže: Prirodni Dar za Jačanje Imuniteta i Borbu Protiv Bolesti

 

Ulje Mačje Kandže: Prirodni Dar za Jačanje Imuniteta i Borbu Protiv Bolesti

Ulje mačje kandže je postalo sve popularniji prirodni preparat zahvaljujući svojim izuzetnim lekovitim svojstvima. Dobija se parnom destilacijmm iz biljke Mačja Kandža (Uncaria Tomentosa), koja raste u regiji Amazona, a lokalno stanovništvo već vekovima koristi ovu biljku u tradicionalnoj medicini. Naučna istraživanja su potvrdila mnoge blagotvorne efekte ulja mačije kandže, što je doprinelo širokoj primeni u savremenoj medicini.

Imunostimulativno Dejstvo i Borba Protiv Virusnih Infekcija:

Jedno od ključnih svojstava mačje kandže je njena sposobnost da podigne nivo T limfocita, odbrambenih ćelija organizma, za čak 50%. Ovo čini ulje efikasnim u jačanju imunološkog sistema i borbi protiv virusnih infekcija, uključujući i virus herpesa i druge.

Antiinflamatorna i Antivirusna Svojstva:

Aktivni sastojci mačje kandže, poput procijanidolnih oligomera (PCO) i glikozida kinovske kiseline, pokazali su se kao snažni antioksidanti koji smanjuju upale i inhibiraju transformaciju normalnih ćelija u maligne. Ovo svojstvo čini ulje korisnim u terapiji različitih upalnih stanja, uključujući artritis, reumatizam i čireve.

Smanjenje Upala i Olakšanje Od Bolova:

Glukocidi mačje kandže suzbijaju upalne procese u organizmu od 46 do 89%. To olakšava simptome bolesti poput gastritisa, kolitisa i čira na želucu, dok istovremeno pomaže u regeneraciji oštećenih tkiva.

Podrška Tokom Hemioterapije i Radioterapije:

Ulje mačije kandže se sve češće koristi kao dodatak konvencionalnim terapijama raka, jer može pomoći u smanjenju neželjenih efekata hemioterapije i radioterapije. Njegova sposobnost da ublaži upale i jača imuni sistem čini ga dragocenim saveznikom u borbi protiv ove opake bolesti.

Prevencija Moždanih Udara i Srčanih Problema:

Osim što jača imunitet i smanjuje upale, ulje mačije kandže takođe može pomoći u prevenciji moždanih udara i srčanih problema. Njegova antioksidativna svojstva doprinose očuvanju zdravlja krvnih sudova i srčanog mišića, smanjujući rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih oboljenja.

Upotreba:

Obično uzima oralno, 1-2 puta dnevno, po 3-5 kapi. Kod težih oboljenja, poput karcinoma, može se uzimati viša doza od preporučene. Pre upotrebe, uvek se konsultujte sa stručnjakom ili farmaceutom kako biste odredili odgovarajuću dozu za vaše potrebe.

Ulje mačje kandže je izuzetno moćan prirodni tonik sa širokim spektrom koristi za zdravlje. Od jačanja imuniteta do smanjenja upala i podrške u borbi protiv raka, ova biljka ima puno toga da ponudi. Razmotrite uključivanje ovog lekovitog ulja u svoj režim nege zdravlja kako biste iskusili sve njegove benefite.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top