Ulje Mačje Kandže 30ml Eterra

940 RSD

Mačja kandža kao prevencija moždanih udara i infarkta, reumatskih bolesti, različitih kožnih bolesti, dijabetesa, sindroma hroničnog umora.

Ulje Mačje Kandže 30ml

Ulje mačje kandže je veoma delotvorno kod alergija, virusnih infekcija, menstrualnih problema, reuma i artritisa, problema sa prostatom, akni, kandide, neravnoteže crevne flore…

Dobija se biljke Uncaria Tomentosa koja raste u regiji Amazona i lokalno stanovništvo je koristi u mnogim terapijama. Naučna istraživanja su potvrdila blagotvorna dejstva ove bilje.

Ima imunostimulativno dejstvo, može da podigne nivo T limfocita ( odbranbenih ćelija ) za 50%.

Antivirusni efekat se pokazao kod virusa herpesa i drugih. Biljka poseduje i imunomodulatorno dejstvo. Koristi se kao biljno sredstvo koje se dobija iz kore ili korena amazonske lozaste  biljke.

Savremena naučna istraživanja identifikovala su više aktivnih sastojaka mačje kandže koji poboljšavaju aktivnost imunog sistema i inhibiraju upale.

Neki od najzastupljenijih su procijanidolni oligomeri (PCO) i glikozidi kinovske kiseline koji imaju višestruko korisno dejstvo. Deluju kao antioksidanti, smanjuju upale, inhibiraju transformaciju normalnih u maligne ćelije.

Pomaže kod klimaksa i hormonskih poremećaja, ali i kod artritisa, reumatizma, neuralgije, hronične upale svih vrsta, virusnih bolesti (čak i herpes zoster i papiloma virus).

Takođe, dodatak je i hemioterapiji i radioterapiji kod raznih oblika karcinoma i sarkoma (izuzev leukemije kod koje se ne preporučuje).

Mačja kandža se koristi kod ulkusa, gastritisa, divertikulitisa, kolitisa, raznih fistula i hemoroida, u prevenciji moždanih udara i infarkta, različitih kožnih bolesti, dijabetesa.

Pomaže i kod sindroma hroničnog umora, depresije, menstrualnog poremećaja, različitih upala urogenitalnog trakta, sekundarnih infekcija kod AIDS-a . Još u spisima drevnih indijanskih plemena, starim više od 2.000 godina, nađene su recepture vezane za list, koren i koru ove biljke, koji su Inke koristile za pravljenje melema i tinktura.

Pleme Ašaninka danas je koristi za čišćenje bubrega, zapaljenja urinarnog trakta, za reumatizam, bolove u kostima, zaceljenje dubokih rana, lečenje astme, artritisa i raka. Ovu biljku koriste u pojedinim plemenima za kontracepciju, njome isceljuju tumore, upale i čireve. Domoroci iz Kolumbije leče gonoreju i dizenteriju. Pleme Kašibo je vekovima upotrebljava za čišćenje krvi i jačanje organizma.

Austrijski naučnici su prvi počeli da ispituju mačiju kandžu.

Sedamdesetih godina prošlog veka oni su prvi objasnili lekovitost alkaloida iz ove biljke, od kojih bar šest mogu da povećaju otpornost organizma i do 50 odsto. Uspešno sanira upalne procese bilo kog porekla, deluje kao prirodni antibiotik i uspostavlja normalnu funkciju organizma posle bolesti.

Ima veoma moćan i lekovit uticaj kod karcinoma (posebno pluća), tumora, cista, hemioterapije, virusnih, bakterijskih, gljivičnih oboljenja, stomačnih i crevnih oboljenja. Takođe je veoma delotvorna kod bolesti kardiovaskularnog sistema, dijabetesa, ekcema, zapaljenja kože, reumatizma, artritisa, opšte iscrpljenosti organizma, detoksikacije organizma, a posebno kod pušača.

Čuva od raka:

Pored toga što izuzetno jača odbrambenu snagu organizma, mačja kandža sadrži i jake antioksidante, koji vezuju slobodne radikale. Tako sprečavaju njihovo razorno dejstvo na naše ćelije i ubrzano ih izbacuju iz njih. Pojedini sastojci ove biljke aktivno čiste organizam od otrova i izbacuju kancerogene supstance, koje mogu da izazovu najteža oboljenja.

Leči od upala:

Upalne procese bilo kog porekla (uzrokovane bakterijama ili gljivicama), glukocidi iz biljke suzbijaju od 46-89%.Ova činjenica potvrđuje njenu tradicionalnu upotrebu u lečenju artritisa, reume, čira na želucu.

Uspešno rešava problem upale sluzokože creva, jednjaka, usne duplje… Upešno sanira sve upalne procese, deluje kao prirodni antibiotik, regeneriše sluzokožu i uspostavlja normalnu funkciju posle bolesti.

Zaštita pušača:

Na univerzitetu u Milanu, Renato Rici je izveo eksperiment ispitujući njenu sposobnost čišćenja organizma od kancerogenih supstanci. Ispitivanje je sprovedeno na pušačima, jer se zna da mokraća pušača sadrži opasne mutagene sastojke. Posle samo dve nedelje uzimanja lekovite biljke, mokraća ispitanika je bila čista.

Eksperiment je jasno pokazao da mačja kandža značajno umanjuje rizik od raka i drugih degenerativni h bolesti.

Način upotrebe:

1 – 2 puta dnevno po 3 – 5 kapi. Kod težih oboljenja (npr. kod kancera) može se uzimati višestruka količina od preporučene.

Pakovanje 30ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top