Ulje Divljeg Origana 20ml Eterra

1.650 RSD

Agresivna antigljivična svojstva ulja origana sprečavaju tvrdokorne infekcije poput kandidijaze, gljivica na noktima i u kosi kao i atletsko stopalo.

 

Ulje Divljeg Origana 20ml Eterra

100% čisto, nerazređeno, organskog porekla.Ulje divljeg origana se dobija parnom destilacijom lista divljeg origana.
Sadrži karvakrol, koji poseduje neverovatna antibakterijska svojstva. Čak i mala doza origano ulja efikasna je protiv stafilokoka i po svojim antibakterijskim svojstvima može da se uporedi sa konvencionalnim antibioticima.

Najvredniji lekoviti sastojak je karvakrol – sastojak koji ima snažna antibakterijska svojstva. Dokazano je da je delotvorno kod 25 vrsta bakterija – kod većine bakterija koje uzrokuju infekcije debelog creva i urinarnog trakta, tifusa, kolere, čireva, kožnih infekcija.

Osim toga divlji origano ima snažno antivirusno delovanje pa štiti od gripa, prehlade…

Činjenica je da može da zaustavi bolest pojave kad se već pojave simptomi. Bakterije ne mogu da razviju imunitet na prirodne antibiotike poput ulja origana. Agresivno napada gljivice. Deluje na mnoge vrste bakterija, virusa i gljivica koji menjaju oblike i otežavaju lečenje.

Agresivna antigljivična svojstva sprečavaju tvrdokorne infekcije poput kandidijaze, gljivica na noktima i u kosi kao i atletsko stopalo. Kod kandidijaze se pije, a kod gljivica na noktima i kosi može se primenjivati lokalno.

Korišćenje potencijalno deluje protiv raka.

Moglo bi da postane deo terapije za lečenje raka. Testirano je delovanje na rak prostate i ispostavilo se da karvakrol izaziva stanje zvano „apoptoza“ – samouništenje ćelija raka. Jako deluje na uobičajene patogene bakterije, kao što su stafilokoke, ešerihija koli i listerija.

Karvakrol se efikasno bori kako protiv kandide albikans, tako i protiv salmonele i pseudomonas eruginoze, koja je imuna na antibiotike.

Lekovita svojstva:

 • Preventivno za jačanje imuniteta.
 • Štiti od virusa, gljivica i bakterija.
 • Pomaže kod psorijaze, ekcema i dermatitisa.
 • Usporava proces starenja.
 • Štiti od nekih vrsta raka.
 • Pomaže kod prekomernog znojenja i lošeg zadaha iz usta.
 • Otklanja parazite.
 • Pomaže kod upale mišića, tetiva, zglobova.
 • Pomaće kod upale grla.
 • Sprečava infekcije.
 • Efikasno sredstvo kod respiratornih infekcija.
 • Koristi se kao prva pomoć kod ugriza zmija i insekata.

Način upotrebe:

Oralno:

Koristi se deset dana u toku jednog meseca i to: 3 x 2 kapi origano ulja na dan. Ulje se pije posle obroka, razređeno u kafenoj kašičici jestivog ulja .

Za decu stariju od 3 godine:

Poželjno je da tretman traje 10-14 dana:

2-3 x 1 kap dnevno. Pije se posle obroka, razredjeno u kafenoj kašičici jestivog ulja ili meda. Sadržaj dobro promešati, a zatim brzo progutati, bez zadržavanja u ustima. Posle toga se preporučuje čaša hladne vode.

Inhalacijom:

U pola litre ključale vode dodati 1 kap ulja i pažljivo udisati, zatvorenih očiju. Nije preporučljivo za decu mladju od 10 godina i osetljive osobe (astma, alergije).

Preko kože:

Razrediti 30-50 kapi ulja u 100ml jestivog ulja. Mazati promene na koži dva puta dnevno.

Pakovanje 20ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top