Etarsko ulje Vanile 10ml

250 RSD

Ulje vanile se koristi u aromaterapiji a može pomoći i kod gubitka težine, jednostavno ste zadovoljniji i manja je žudnja za hranom.

Etarsko ulje Vanile 10ml

Etarsko ulje vanile se koristi u aromaterapiji a može pomoći i kod gubitka težine, jednostavno ste zadovoljniji i manja je žudnja za hranom.

Ako imate problem da se opustite i zaspite, stavite komadiće vate natopljene uljem oko jastuka ili isprskajete jastučnicu i lakše ćete zaspati.

Mirisanje vanile može pomoći i kod gubitka težine, jednostavno ste zadovoljniji i manja je žudnja za hranom. Opuštajući efekat je koristan i kod išijasa, bolova u mišićima i zglobovima. Blaga masaža sa par kapi vanile smanjuje grčeve i bol.

Vanila može pomoći i u regulisanju menstruacije i nelagodnosti koju izaziva.

Smanjuje osećaj mučnine, pomaže u toku prehlada jer spušta telesnu temperaturu i kao antiseptik dodatno pomaže u bržem oporavku.

Ima u sastavu preko 200 antioksidanasa, i revitalizirajuće deluje na kožu i kosu. Stavite par kapi ulja u svoju kremu, korisna ja protiv dehidracije kože, stvaranja bora i staračkih pega na koži, koja postaje mekša, glatka i sjajnija.

Koristi se i za tretmane ožiljaka i posledica opekotina. Možete u svoje maske za kosu dodati par kapi ulja, kosa će biti lepršava i sjajnija.

Još nešto lepo i slatko budi miris vanile, pojačava seksualnu želju, tako što utiče na pojačano lučenje testosterona kod muškaraca.

Ima generalno relaksirajući efekat, pa zato kod impotencije, frigidnosti i drugih disfunkcija pomaže.

I zato, posle napornog radnog dana, priredite sebi kupku ili masažu sa par kapi ulja i ostavićete stres iza sebe, budite nežni prema sebi i uživajte.

Napomena:

Ulja nikada ne treba nanositi nerazređena na kožu jer mogu da izazovu iritaciju i alergijske reakcije.

Najbolje je mešati ih sa baznim uljima (bademovo, kokosovo, maslinovo, ricinusovo, jojoba ulje, avokado…) koja u mnogome pojačavaju njihovo dejstvo. Izuzetak je etersko ulje lavande koje se može naneti direktno na malu površinu kože.

Opis mirisa:

Osvežavajuć i moćni miris vanile

Pakovanje 10ml Dufto

Proizvedeno u Nemačkoj

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top