Herba Sept oralni rastvor 230ml Probotanic

920 RSD

Herba Sept Oralni Rastvor: Prirodna Zaštita za Usnu Duplju

Herba Sept Oralni Rastvor: Prirodna Zaštita za Usnu Duplju

Herba Sept je organski koncentrovani oralni rastvor i antiseptik za higijenu usne duplje i ždrela. Dokazanog antimikrobnog dejstva, izrađen na bazi divljeg origana. Rigorozna istraživanja sprovedena na Biološkom institutu „Siniša Stanković“ u Beogradu. 

Ključne Prednosti 

  • Prirodni Sastojci: Formulisan od 97% organski sertifikovanih sirovina, Herba Sept nudi holističku negu usne duplje.
  • Antimikrobno Djelovanje: Eliminiše i sprečava rast štetnih bakterija i gljivica u usnoj duplji, što su potvrdile analize na Biološkom institutu „Siniša Stanković“.
  • Bezbednost: Bez alkohola, konzervansa, veštačkih boja, zaslađivača i glutena, čineći ga sigurnim za svakodnevnu upotrebu i za celu porodicu.

Koristi

  • Zaštita Sluznice: Pruža zaštitu sluznici usne duplje i ždrela, umanjujući simptome upale desni.
  • Svež Dah: Osigurava svež dah zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima bogatim antioksidansima.
  • Prevencija Infekcija: Podržava opšte oralno zdravlje i pruža dodatnu zaštitu od potencijalnih infekcija.

Preporučena Upotreba

Za optimalne rezultate, preporučuje se redovna upotreba posebno za osobe koje se suočavaju sa problemima poput suvog, nadraženog grla ili upaljenih desni.

Jednostavno isprati usta i grlo rastvorom 2-3 puta dnevno posle jela. Mogu ga koristiti i deca, uz odgovarajuću razblaženost rastvora sa vodom, čineći ga pogodnim za celu porodicu.

Herba Sept je sinonim za prirodnu, holističku negu zuba i usne duplje, pružajući korisnicima bezbedan i efikasan način za održavanje oralnog zdravlja.

Sastav:

Biljna voda, prirodno-identična aroma mentola, esencijalno ulje divljeg origana, mente, žalfije, timijana i karanfilića. Ne sadrži alkohol, konzervanse, veštačke boje, zasladjivače i gluten.

Pakovanje 230ml Probotanic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top