Detox ulje Shenemil 100ml

590 RSD

Kategorija: Oznake: , ,

Detox ulje Shenemil 100ml

Detox ulje Shenemil je prirodni ekstrakt ulja dobijen iz lekovitog bilja, koštunjavog voća i sušenog povrća. Sastav ovog ulja obuhvata ekstrakt sušene šargarepe, bundeve, kantariona, hajdučke trave, peršuna, semena grožđa, šipurka, cveta trešnje, cveta ruže i drugih sastojaka.

Ovo ulje bogato je esencijalnim masnim kiselinama, pre svega omega 3, kao i fitosterolima, antocijanima, bioflavonoidima, piknogenolima (ultraoksidansima), vitaminom E, beta karotenom, vitaminima PP, F i D.

Detox ulje sadrži širok spektar minerala i oligoelemenata vezanih za ligande, što omogućava njihovu lakšu apsorpciju u crevnoj flori u datoj kombinaciji.

Preporučena upotreba ovog ulja je jedna kafena kašičica pomešana sa probiotičkim jogurtom, vitaminom C i salatom od povrća ili voća, a konzumira se najmanje pola sata nakon pijenja gline.

Kombinacija gline i uljnog ekstrakta koristi se u intenzivnim programima detoksikacije i oporavka organizma, što pomaže u rešavanju niza zdravstvenih problema poput viška holesterola i triglicerida, kandide albicans, problema sa prostatom, postmenstrualnog sindroma, hepatitisa, imunoloških problema, arteroskleroze, dijabetesa, depresije, hemoroida i drugih.

Uspostavljanjem normalne mikroflore u tankom i debelom crevu, Detox ulje stvara povoljne uslove za apsorpciju minerala, vitamina, antioksidanata i esencijalnih masnih kiselina.

Sastav:

Osnova ovog proizvoda je prirodno nerafinisano ulje dobijeno iz semena grožđa, lana, soje ili suncokreta, obogaćeno raznovrsnim eteričnim uljima poput bergamota, bora, cimeta, eukaliptusa, geranijuma, karanfilića, kleke, lavande, nane, narandže, ruzmarina, žalfije, timijana i drugih. Dodatno, ulje je obogaćeno vitaminom E (a-tokoferolom).

Lekovita svojstva:

Masaža se temelji na naučnim principima koji uključuju fiziologiju, biohemijske procese, biomehaniku i termodinamiku. Takođe, masaža je veština koja zahteva lično iskustvo i učenje.

Masažom se poboljšava cirkulacija vena i limfe, ubrzava se apsorpcija tečnosti i drugih materija, poboljšava se opskrba kože i potkožnog tkiva hranjivim materijama, čime se koža čini elastičnijom i poboljšava se njena tekstura. Masaža se može izvoditi na više načina, uključujući glađenje, trljanje, tapkanje i vibracije.

Ovo ulje je napravljeno prema originalnoj recepturi profesora doktora Staniše Stojiljkovića.

Pakovanje 100ml Shenemil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top