Prirodna pasta za izbeljivanje zuba 30g

550 RSD

Prirodna pasta za izbeljivanje zuba za blistavo bele zube i zdrave desni.

Prirodna pasta za izbeljivanje zuba 30g

Rasyan Herbal Clove je jedinstvena prirodna pasta za izbeljivanje zuba napravljena na Tajlandu.Snaga dragocenog esencijalnog ulja karanfilića neguje desni i efikasno uklanja naslage i mrlje sa zuba.

Namenjena svima koji imaju problem sa osetljivim zubima i problematičnim desnima.

Daje odlične rezultate u uklanjanju neprijatnog daha, koji je često izazvan problemom sa karijesom ili krvarenjem desni. Ne oštećuje zube i tako da se može koristiti svakodnevno.

Dokazano je i da su terapenski sastojci karanfilića – eugenol, koga ima u zavidnim količinama, najzaslužniji za antibakterijsko delovanje. Karanfilić deluje i na mnoge vrste gljivica.

Karanfilić je dobar aromatik za uklanjanje lošeg mirisa iz usta, ali i kao antiseptik za sprečavanje zubnog karijesa. Deluje i kao lokalni anestetik jer trenutno zaustavlja zubobolju.

Karanfilić odlično prirodnono sredstvo za regeneraciju desni. Karanfilić je sastavni deo paste i utiče na smanjenje osetljivosti zuba, kao i u zaustavljanju krvarenja desni.

Redovnim korišćenjem dobićete prirodno bele zube, i sprečiće širenje karijesa .

Tajna ove formule sa karanfilićem jeste u tome što uništava bakterije u ustima. Redovnim korišćenjem 2 puta dnevno vaši zubi i desni će biti zdravi. Rešava problem lošeg daha i sve probleme sa oralnom higijenom.

Dejstvo:

  •  Snažno antibakterijsko dejstvo
  • Uklanjanje zubnog plaka
  • Uklanjanje pigmentacija od kafe, čaja i cigareta
  • Vraća prirodnu belinu vašim zubima
  • Bez hidrogen-peroksida i fluora

Način upotrebe:

Koncentrovana. Koristi se jako mala količina paste koja se nanosi špatulom koju dobijete u kutiji . Tako da vam ovo naizgled malo pakovanje može trajati dugo (oko 2 meseca).

Pakovanje 30g

Proizvođač: Rasyan Herbal Clove

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top