Tajvanska Hlorela u prahu 100g Just Superior

1.590 RSD

Tajvanska Hlorela u Prahu: Prirodna Superhrana za Vitalnost i Detoksikaciju

Tajvanska Hlorela u Prahu: Prirodna Superhrana za Vitalnost i Detoksikaciju

Tajvanska Hlorela u prahu je dodatak ishrani koji pruža širok spektar koristi za jačanje organizma na različite načine.

Sastav:

100% organska Hlorela u prahu sa Tajvana. Pakovanje traje mesec i po dana.

Superior hlorela dolazi direktno sa Tajvana od jednog od najcenjenijih proizvođača na svetu. Strog nadzor tokom uzgoja garantuje potpuno čistu hlorelu, bez kontaminacije. Ima više β-karotena, hlorofila, faktora rasta hlorele, vitamina B12, folata i gvožđa od većine drugih hlorela dostupnih na tržištu.

Proizvođač ima nacionalni patent za jedinstveni proces „razbijanja ćelijskog zida“, što omogućava do 80% efikasniju apsorpciju hlorele, istovremeno zadržavajući sve njene hranljive sastojke.

Hlorela predstavlja jedan od retkih, legitimnih čistača organizma, jača imunitet, unapređuje probavu, doprinosi zdravlju i lepoti kože, održava normalne nivoe šećera i holesterola, te je jedan od retkih biljnih izvora koji može poboljšati nivo gvožđa i vitamina B12 u organizmu.

Hlorela je posebno korisna za osobe koje praktikuju vegansku ishranu, budući da je jedan od retkih biljnih izvora bio-dostupnog vitamina B12 (kobalamina) i izuzetno dobar izvor gvožđa biljnog porekla. Sadrži sve potrebne vitamine: B1, B2, B6, B12, niacin, folnu kiselinu, biotin, pantotensku kiselinu, C, D2, E i K, kao i karotenoide (α i β).

Redovnom konzumacijom od 3-10g hlorele možete doprineti:
  • Detoksikaciji organizma od teških metala i drugih toksina
  • Zdravlju jetre
  • Boljem varenju
  • Jačanju imunološkog sistema
  • Smanjenju fizičke slabosti i povećanju energije
  • Smanjenju holesterola i krvnog pritiska
  • Unapređenju statusa vitamina B12 i gvožđa u organizmu, posebno kod veganskih i vegetarijanskih ishrana.

Hlorela u prahu je jedna od retkih prirodnih namirnica koja ima obilje dokaza koji podržavaju njene detoksikacijske osobine. Pokazala je svoju efikasnost protiv širokog spektra teških metala, uključujući kadmijum, arsenik i živu. Za hipertenziju, pomaže u snižavanju krvnog pritiska i podržava zdravlje srca.

Podstiče zdravlje sistema za varenje i crevni mikrobiom, pružajući ih esencijalnim hranljivim sastojcima. Antioksidativna svojstva hlorele pomažu u borbi protiv hroničnih bolesti i oksidativnog stresa u organizmu. Bogata gvožđem, hlorela je korisna za prevenciju i tretiranje anemije. Takođe, ima anti-tumorska svojstva i pomaže u smanjenju mišićno-skeletnih bolova kod stanja poput fibromijalgije. Faktor rasta – CGF, jedinstven za hlorelu, ima brojne koristi za zdravlje, uključujući stimulaciju rasta i regeneraciju ćelija.

Upotreba:

Preporučuje se konzumacija od 3g do 10g hlorele dnevno radi postizanja optimalnih koristi. Može se jednostavno konzumirati pomešana sa vodom ili dodata u smutije, sokove i druge napitke.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top