Koštice kajsije 100g

119 RSD

Koštice Kajsije: Prirodna Moć Protiv Opasnih Oboljenja i Za Jačanje Zdravlja

 

 

Koštice Kajsije: Prirodna Moć Protiv Opasnih Oboljenja i Za Jačanje Zdravlja

Koštice kajsije su pravo blago prirode, bogate vitaminom B17, poznatim po svojoj efikasnosti u borbi protiv kancera. Ovaj vitamin je ključan jer deluje na ćelije raka, usporavajući njihov rast i pružajući organizmu šansu da se izbori protiv ove opake bolesti.

Borba Protiv Raka:

Kada unesemo vitamin B17 iz koštica kajsije, on se razgrađuje u ćelijama raka na benzaldehid i cijanid, što uzrokuje njihovu smrt. Ovaj proces je posebno važan jer cilja ćelije raka bez oštećenja zdravih ćelija.

Hranljivi Sastav:

Sastav koštice je bogat, sličan bademima, sa 19% belančevina, 53.5% masti, i 4.5% ugljenih hidrata, uz prisustvo nezasićenih masnih kiselina, fosfora, gvožđa, magnezijuma i biljnih vlakana. Semenke su takođe izvor omega-3 masnih kiselina, vitaminima B15, B17, A i E, niacionom, dijetetskim vlaknima i fitosterolom.

Podrška Imunitetu i Zdravlju:

Osim što su bogate vitaminom B17, koštice kajsije pružaju i gvožđe, kalijum i fosfor, jačajući tako imunitet i podržavajući zdravlje organizma. Ove semenke su takođe korisne u smanjenju upala, olakšavanju simptoma artritisa i održavanju zdravog krvnog pritiska.

Pravilna Upotreba:

Preventivno, dovoljno je konzumirati do 10 koštica dnevno. Kod terapije i lečenja, preporučuje se uzimanje tri semenke svakog sata tokom dana. Važno je napomenuti da se konzumiranje koštica ne preporučuje deci, trudnicama i dojiljama.

Zaključak:

Koštice kajsije su dragoceni dar prirode koji može značajno doprineti očuvanju zdravlja i borbi protiv ozbiljnih oboljenja poput raka. Uz pravilnu upotrebu i ishranu bogatu ovim hranljivim sastojcima, možete ojačati svoj imunitet i poboljšati opšte zdravstveno stanje.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g rf

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top