Koštice kajsije 100g

119 RSD

Koštice kajsije su bogate vitaminom B17 koji je delotvoran u borbi sa kancerom.Ćelije kancera zahtevaju puno glukoze i sa unosom jezgra kajsije unosimo i taj vitamin.

 

Koštice kajsije 100g

Koštice kajsije su bogate vitaminom B17 koji je delotvoran u borbi sa kancerom.Ćelije kancera zahtevaju puno glukoze i sa unosom jezgra kajsije unosimo i taj vitamin.

Kad unosimo vitamin B17 i ćelije kancera unose iz vitamina B 17 benzaldehid i cijanid koji ih usmrti. Kancer ćelije sadrže enzim beta-glikozidaza koji oslobađa pristup ćeliji da koristi glukozu za svoj rast i razvoj, ali uz dva molekula glukoze unosi i jedan molekul benzaldehida i jedan molekul hidro-cijanida (CHN).

Tako je unela i osnove za svoju smrt. Uz ostale mere pravilne ishrane i primene medikamenata bolest će biti lakše pobeđena.

Sastav koštica je sličan kao i kod badema.

U jednoj koštici ima 19% belančevina, 53.5% masti, 4.5% ugljenih hidrata, nezasićenih masnih kiselina, fosfora, gvožđa, magnezijuma i biljnih vlakana. Semenke su bogate omega-3 masnim kiselinama, vitaminima B15, B17, A i E, niacionom, dijetetskim vlaknima, fitosterolom.

Osim vitamina B17 semenke su izvor gvožđa, kalijuma i fosfora, koji dodatno poboljšavaju imunitet našeg organizma. Još jedna prednost konzumiranja je bogatstvo vlaknima što podstiče peristatiku creva, i niskokalorična je.

Energetska vrednost koštica je između 500 i 700 kalorija. Sadrže vitamin B17 koji je zdrav za održavanje zdravog krvnog pritiska, kao i za smanjenje visokog pritiska.

Semenke pomažu protiv upala i smanjuje simptome artritisa. Takođe vam pruža olakšanje i ublažava bol. Pomažu u održavanju imunog sistema. Ojačavaju vaš organizam i pruža mu mogućnost da se izbori protiv infekcija kao što su prehlade i grip.

Semenke sadrže velike količine kalijuma, što ih čini veoma korisnim za osobe koje imaju kardiovaskularnih problema. Pošto sadrželike količine biljnih masti, koštice su veoma korisne za lečenje ranih stadijuma ateroskleroze.

Preventivno se uzima do 10 kostica dnevno a u terapiji kod postojecih tumora i metastaza preporučuju se tri semenki svakih sat vremena tokom dana.

Primena može biti za preventivno korišćenje, tačnije dobro zdravlje organizma, dovoljno je redovno jesti hranu bogatu vitaminom B17, i kod lečenja već nastalih bolesti. Oboleli od raka tokom jednog dana trebaju uzimati jednu do dve semenke na sat.

Napomena:

Konzumiranje se ipak NE preporučuju deci, trudnicama i dojiljama.

Pakovanje 100g rf

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top