Lampa od himalajske soli 3kg

1,990.00RSD

Himalajska lampa neutrališe elektrosmog koji se stvara oko električnih aparata u domaćinstvu. Deluje blagotvorno na oboljenja alergije i astme.

Lampa od himalajske soli 3kg

Lampa od himalajske soli osim dekorativnog efekta imaju i pozitivan uticaj na Vaše zdravlje. Himalajska kristalna so sadrži 84 vrste minerala i elemenata koji se mogu pronaći u ljudskom organizmu.

Napravljena od komada ružičaste soli i emituje prilično opuštajuću svetlost, dakle ni mnogo jaku, ni mnogo prigušenu. Prema studiji objavljenoj u pakistanskiom naučnom časopisu za molekularnu biologiju, ove lampe svojom toplotom privlače vlagu i oslobađaju negativne jone.

Da se podsetimo, joni su naelektrisami atomi ili molekuli, a da bi životna sredina bila zdrava trebalo bi da postoji balans između pozitivnih i negativnih jona.

Stoga ove lampe su zadužene da osveže vazduh koji dišete.

Kada se kristal soli zagreje, on emituje negativne jone (povoljne za naše zdravlje) i na taj način ima efekat prirodnog jonizatora. Vodena para koja lebdi u vazduhu obično sa sobom nosi i molekule prašine, polena, čestice dima, pa čak i bakterije i viruse.

Prirodno privlači ove molekule, dok ih vrelina od sveće ili sijalice u njoj isušuje, posle čega se lepe za njenu površinu.

Usled vreline, vlaga isparava, a negativni joni koji se pritom isparavaju – pročišćavaju vazduh u sobi. Ona svetli crvenom, žutom i ružičastom bojom, a upravo te boje imaju pozitivan uticaj na raspoloženje.

Crvena boja je boja topline, boja koja puni snagom i vedrinom. Žuta donosi svežinu i veselje, dok ružičasta smanjuje iscrpljenost i podstiče na kreativnost.

Ima sledeća pozitivna dejstva:

  • Poboljšava moć koncentracije i omogućava lak san
  • Deluje blagotvorno na oboljenja alergije i astme
  • Neutrališe elektrosmog koji se stvara oko električnih aparata u domaćinstvu (TV, PC itd. )
  • Poboljšava efekat relaksacionih vežbi
  • Pored blagotvornih dejstava sona lampa daje blagu, toplu svetlost, veoma je dekorativna
  • Može da bude ukras u vašem stanu
  • Poželjno je da je koristite 24 sata za pun efekat

Preporuka za prosečnu spavaću sobu dovoljne su lampe od 2-3 kg. Za dnevnu 4-6 kg ili veća. Što je veća prostorija, poželjna je i veća ili više manjih.

Održavanje:

Lampu brisati suvom i mekom krpom, nikako mokrom.

Težina 3kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top