Krema sa Ruskom Čagom 200ml

1.599 RSD

Krema sa ruskom čagom je prirodno sredstvo protiv bolova u mišićima, zglobovima i kičmi sa ekstraktom čage. Pomaže za ublažavanje simptoma artritisa, fibromialgije.

 

Krema sa Ruskom Čagom 200ml

Krema sa ruskom Carskom čagom je izuzetno efikasna u sanaciji sportskih povreda. Ublažava reumatske bolove podstiče uklanjanje soli i toksina iz zglobova, usporava njihovo starenje i razaranje hrskavičnog tkiva.

Namenjena za masažu kičme zglobova i mišića. Sastav preparata je takav da se lako nanosi a aktivne supstance se oslobađaju i ispoljavaju efekat dublje u potkožnom tkivu čime se postiže brža regeneracija i revitalizacija.

Ujedno i melem poseduje prijatan i osvežavajući miris koji dolazi do izražaja prilokom aplikacije ili masaže tela. Živimo u vreme kada većina stanovništva planete zemlje imaju povremene ili redovne probleme sa bolovima u mišićnom tkivu, zglobovima i koštanoj masi.

Korišćenje se preporučuje se kod:

  • loše cirkulacije
  • bolova u mišićnom i koštanom tkivu
  • bolova izazvanih promenom vremena
  • za ublažavanje simptoma artritisa
  • fibromialgije
  • osteoartritisa

Ruska čaga zaustavlja grčenje mišića, usporava proces starenja hrskavičnog tkiva i mišićne mase.

Navedeni bolovi ozbiljno utiču na kvalitet života i nedostatak sreće i raspoloženja kod pacijenata, a zvanična medicina često nema efikasne odgovore na navedene probleme.

Legendarni sovjetski i ruski naučnik dr Igor Kaljinin, lekar koji je ceo svoj život posvetio naučno-istraživačkom radu. Formulisao je potpuno prirodni melem sa ekstraktom ruske čage, etarskim uljima eukaliptusa, ruzmarina i sibirske jele.

Predstavlja izuzetno uspešan i moćan melem (balzam) sa visokim profilaktičkim i terapijskim dejstvom.

Prema mišljenju doktora Kaljinina:

formulisana tako da njeni prirodni aktivni sastojci lako prodiru u kožu i deluju direktno na žarište bolnog problema. Zahvaljujući sinergističkom (pojačavajućem) dejstvu aktivnih sastojaka čage ublažava bol ili ga trajno otklanja.

Sastav:

Voda, tečni ekstrakt gljive čage (Inonotus obliquus), glicerin, etanol, mentol, PEG 40 hidrogenizovano ricinusovo ulje, karbomer. fenoksietanol, ulje nane, ulje iglica jele (abies alba), ulje ruzmarina, ulje eukaliptusa, trietanolamin, etilheksilglicerin.

Namena:

Efektivno prirodno sredstvo protiv bolova u zglobovima, mišićima a posebno kičmi.

Način primene:

Sastav preparata je takav da se lako nanosi, veoma je razmaziv a aktivne supstance se oslobađaju i ispoljavaju efekat dublje u potkožnom tkivu čime se postiže brža regeneracija i revitalizacija.

Kremu naneti kružnim pokretima u toku 3-5 minuta 2-3 puta na dan. Po mogućnosti utopliti mesto primene. Predloženo vreme primene 6-8 nedelja. Primena se može ponoviti posle pauze od 3 meseca ili po potrebi.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top