Golden Sweden Bitter 250ml Priroda na Dar

2.820 RSD

Šveden Biter je eliksir za dugovečnost, za imunitet, podsticanje i stimulisanje .

Golden Sweden Bitter 250ml

Golden Sweden Bitter ili Švedska grančica, (šveden biter, sweden bitter, schweden bitter), upotrebljava se za regulisanje metabolizma i jačanje imunoloških snaga organizma.

Šveden biter je spoj tinkture lekovitog bilja i terijaka, antičkog leka u vidu smole. Rađen po originalnoj recepturi poznate travarke Marije Treben. To je eliksir za dugovečnost, za imunitet, podsticanje i stimulisanje.

Ako je dobro spremljena Švedska gorčica se koristi za lečenje raka po uputstvima Marije Treben i Rudolfa Brojsa. Zovu ga inače Eliksir dugovečnosti što i jeste. Koristi se kao tonik za stomak i unutrašnje organe.

Šveden Biter je spoj tinkture lekovitog bilja i terijaka, antičkog leka u vidu smole.

U savremeno doba je terijak uklonjen iz eliksira, a i kada ga ima, to je neka vrlo čudna biljna verzija drevnog leka (samleveno bilje u prahu). Originalni Terijak je smola, koji inače ako je dobro napravljen ima dragocena lekovita svojstva.

Šveden biter se pije za zdravlje i dugovečnost, preventivno jednom dnevno ili 3 puta dnevno kod oboljenja.

Jedna bočica Šwedena  traje oko 2 meseca.Eliksir dugovečnosti se može piti kod mnogih stanja, ali se primenjuje i spolja u vidu obloga. Tonik koji ne deluje tako intezivno na stomak ali koji deluje na sve unutrašnje organe i funkcioniše po starim spisima kao svojevrsni eliksir dugovečnosti – Elixir ad vitam longam.

To je moćan i živ eliksir za dug život ako ga koristite umereno i kontinuirano, i ako živite prikladno. Svega nekoliko desetina kapi dnevno je potrebno da bi on delovao. Možete po neki dan i preskočiti, osim ako niste bolesni, jer eliksir za dug život nije lek da se mora koristiti propisana doza u propisano vreme.

Prva stvar koja se uočava je da Švedska grančica posle nekog vremena poboljšava cirkulaciju, posebno kapilarnu, što je dragoceno ako imate slabo srce.

Takođe za slabe krvne sudove i postoji opasnost od srčanog udara ili moždanog udara. Ko ima porodičnu sklonost ka bolestima srca trebalo bi preventivno da pije Švedsku grančicu. Takodje ko ima aterosklerozu ili je već doživeo srčani udar trebalo bi da kontinuirano pije Šveden biter kao preventivu.

Uočeno je da eliksir postepeno menja svojstva krvi jer su kraste svetlije i glatke, izgleda da poboljšava cirkulaciju i čuva vas od ubrzanog razvoja srčanih bolesti. Treba napomenuti da je bitno da se i redovno posti jer dug post čisti krvne sudove.

Piti jednom do dva puta dnevno kafenu kašičicu eliksira sa vodom smatramo za odličnu preventivu protiv srčanih bolesti. Eliksir se pokazao i kao prirodni preparat za klimaks i menopauzu.

Kada naidju prvi simptomi menopauze ili već par godina pre klimaksa treba početi uzimati Šveden Biter kao prirodni proizvod za PMS.

Dovoljno je uzimati jednu do dve kafene kašičice dnevno sa čašom vode i to će imati fantastičan uticaj na telo žene i njen hormonalni status. Nećete ni osetiti menopauzu. Andjelika, aloja, mumio, kurkuma, vilino sito deluju pozitivno na hormonalni status žene.

Eliksir je posebno preporučljiv ženama koje imaju slabu menstruaciju jer se podstiče cirkulacija, dok sa druge strane žene koje imaju obilnu menstruaciju mogu očekivati da će im Švedska grančica pojačati krvarenja. Formula za eliksir života i dugovečnosti pripada čuvenom lekaru Paracelzusu koji se bavio medicinom, hemijom i lekovitim biljem.

Namena:

 • Prirodni preparat za produženje života
 • Stimulator krvotoka i bolje prokrvljenosti
 • Prirodni preparat za klimaks i menopauzu
 • Prirodni preparat za očuvanje vitalnosti
 • Stimulans za krepkost i oporavak od iscrpljenosti
 • Prirodni preparat za stabilan i jak imunitet
 • Prirodni proizvod za regulisanje crevne flore i mikrobioma
 • Prirodni čistač jetre, krvi i unutrašnjih organa
 • Stabilizator kod hormonalnih bolesti
 • Obloga kod reumatizma, bola i otoka zglobova
 • Biljna obloga za rane, ujede i čireve
 • Blagotvorna obloga za rak unutrašnjih organa
 • Prirodni dodatak ishrani kod depresije, bezvoljnosti, histerije, hiperaktivnosti
 • Antiparazitni preparat za čišćenje tela od parazita
 • Eliksir za čišćenje duha i tela i deotoksikaciju od toksina i teških metala
 • Eliksir dugovečnosti

Sastav:

muškatni oraščić , Aloja, Rabarbara, Đumbir, Tamjan, Kurkuma, Lincura, Anđelika, Jasenak, Glina, Šitake pečurka, Vilino sito, Šafran, Sena, Kamfor, Srčenjak, Hajdučka trava, Majkina dušica, Vranilovka, Potentila, Kantarion , Odoljen , Vino i Terijak.

Upotreba:

2 puta po pola kafene kašičice pre obroka.

Obloge:

Veći komad vate ili gaze, ovlaži šveden biterom i stavi kao oblog. Pre toga, u kožu utrljati svinjsku mast ili mast od nevena. Oblog se drži dva do četiri sata.

Pakovanje 250ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top