Kurkuma Kapsule Forte 60k Biovital

1.990 RSD

Kurkuma Kapsule Forte: Prirodna Formula za Zdravlje Zglobova i Srca

Kurkuma Kapsule Forte: Prirodna Formula za Zdravlje Zglobova i Srca

Biovital Kurkuma Forte kapsule sadže ekstrakt korena kurkume sa 95% kurkuminoida, ključnih sastojaka kurkume. Dodatno obogaćene vitaminom E radi povećane apsorpcije, ove pružaju 33% preporučenog dnevnog unosa ovog vitamina.

Sastav:

  • jedna kapsula sadrži 400 mg kurkuminoida 
  • Vitamin E za povećanu apsorpciju

Prednosti:

Smanjenje Bolova i Upala

Kurkuminoidi, aktivni sastojci kurkume, pokazali su se izuzetno efikasni u smanjenju bolova uzrokovanih artritisom, reumatizmom i drugim oblicima zapaljenskih oboljenja. Redovna konzumacija kurkume može poboljšati pokretljivost zglobova, smanjiti oticanje i upalu, pružajući olakšanje od artritisa i reumatizma.

Podrška Zdravlju Srca i Cirkulaciji Krvi

Kurkuma je poznata po svojim snažnim antiinflamatornim svojstvima koja pomažu u smanjenju upalnih procesa u organizmu. Istraživanja su pokazala da kurkuminoidi mogu doprineti održavanju zdravlja srca i krvnih sudova, smanjujući nivo lošeg holesterola i podržavajući normalnu cirkulaciju krvi.

Regulacija Nivoa Šećera u Krvi i Krvnog Pritiska

Kurkuma može doprineti regulaciji nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska, što je ključno za održavanje opšteg zdravlja organizma. Uz 400 mg kurkuminoida u svakoj kapsuli, Kurkuma Kapsule Forte predstavljaju prirodnu podršku za vitalnost i dobrobit vašeg tela.

Preporučena Upotreba:

  • Preporučuje se uzimanje 1 kapsule dnevno uz obrok.

Upozorenje i Kontraindikacije:

  • Važno je ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu i čuvati van domašaja dece.
  • Trudnicama i dojiljama se ne preporučuje upotreba ovog suplementa.
  • Osobe koje koriste druge lekove ili imaju zdravstvene probleme, posebno bolesti jetre ili gastrointestinalne probleme, trebalo bi da se posavetuju sa lekarom pre upotrebe.
  • Nije preporučljivo koristiti kurkumu kod oboljenja žučnog mehura i žučnih kamenaca, jer može podstaći proizvodnju žuči i izazvati probleme.
  • Osobe koje koriste lekove za razređivanje krvi trebalo bi da se posavetuju sa lekarom pre uzimanja ovog suplementa..

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 60 kapsula Biovital

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top