Kuvana Leblebija Benilian Food 480g

240 RSD

Leblebija je izuzetno bogata proteinima, vlaknima, vitaminima i mineralima. Ona pruža esencijalne hranljive sastojke koji su ključni za zdravlje vašeg tela.

Kuvana Leblebija Benilian Food 480g

Kuvana leblebija je jedan od najkorisnijih i najzdravijih dodataka vašoj ishrani.

Zašto je zdrava?
  1. Bogatstvo hranljivim sastojcima: Leblebija je izuzetno bogata proteinima, vlaknima, vitaminima i mineralima. Ona pruža esencijalne hranljive sastojke koji su ključni za zdravlje vašeg tela.
  2. Izvor proteina: Za vegetarijance i vegane, leblebija može biti izvrstan izvor proteina koji je neophodan za izgradnju i obnovu mišića, kao i za održavanje zdravlja ćelija i tkiva.
  3. Bogat vlaknima: Vlakna su važna za zdravlje probavnog sistema. Leblebija je izuzetno bogata vlaknima koja podržavaju redovno varenje i održavaju zdravlje creva.
  4. Pomaže u kontroli telesne težine: Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana i proteina, konzumiranje leblebije može vam pomoći da duže ostanete siti, što može smanjiti unos kalorija i podržati proces mršavljenja.
  5. Reguliše nivo šećera u krvi: Vlakna i proteini u leblebiji pomažu u usporavanju apsorpcije šećera u krvi, što može pomoći u regulisanju nivoa šećera i sprečavanju naglog porasta i pada šećera u krvi.
  6. Izvor energije: Uz visok sadržaj proteina, leblebija takođe sadrži kompleksne ugljene hidrate koji pružaju dugotrajnu energiju i pomažu u održavanju stabilnog nivoa energije tokom dana.
  7. Praktičnost: Dobijate praktičan i gotov proizvod koji možete dodati raznim jelima, kao što su salate, čorbe, variva ili napraviti ukusne namaze i humus.

Uz sve ovo veoma je ukusna i svestrana, pa možete uživati u njenom bogatom ukusu i koristiti je u raznim receptima kako biste uneli dodatnu hranljivost u svoju ishranu.

Sastav: kuvana leblebija renomiranog brenda Benilian Food u svom sastavu sadrži samo naut, vodu i kuhinjsku so.

Način upotrebe:

Po otvaranju, sadržaj korisiti kao salatu, uz dodatak začina ili za dalju pripremu jela.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost: 370kJ/88kcal

Masti: 1,8g

Od čega zasićene: 0,4g

Ugljeni hidrati: 11,1g

Od čega šećeri: 0,3g

Proteini: 4,7g

So: 0,6g

Pakovanje 480g Benilian

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top