Matični sok divlje od Kupine 500ml Plavo

799 RSD

Matični Sok od Divlje Kupine: Prirodni Elixir Zdravlja

 

Matični Sok od Divlje Kupine: Prirodni Elixir Zdravlja

Zaboravite na veštačke napitke – matični sok od divlje kupine je čisti voćni sok dobijen prvim ceđenjem voća, koji sadrži isključivo prirodne arome i vodu iz voća.

Snaga Super Voća

Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz moćnog supervoća divlje kupine. Sa visokim sadržajem fitoelemenata, vitamina i minerala, pruža intenzivan ukus i podiže energiju!

Prirodna Lekovitost

Divlja kupina je poznata po bogatstvu vitamina C, bioflavonoidima, gvožđu, kalcijumu, i drugim korisnim sastojcima. Ovaj moćan antioksidans jača imunitet, podržava rad creva, i pomaže u borbi protiv malokrvnosti.

Blagotvorni Efekti

Pored toga, divlja kupina povoljno deluje na jetru, reguliše krvni pritisak, jača otpornost organizma, i ubrzava metabolizam. Jedan decilitar soka dnevno može doneti značajne koristi za zdravlje.

Kvalitetan Sastav

Sastoji se od 100% ceđene divlje kupine, pasterizovan bez dodataka vode, šećera i aditiva. Nakon branja, voće se brzo prerađuje, čime se čuva svežina i hranljive vrednosti.

Prirodna Nutricija

Sa preporučenom dnevnom dozom od 0.3-0.5 dl, ovaj sok pruža vašem organizmu sve što mu je potrebno za uravnoteženo funkcionisanje. Nakon otvaranja, čuvajte sok u frižideru i iskoristite u roku od 3 dana za očuvanje svežine i ukusa.

Ukusno i Zdravo

Uživajte u ukusnom i zdravom matičnom soku od divlje kupine kao deo svakodnevne rutine i podržite svoje zdravlje na prirodan i ukusan način!

Pakovanje 500ml Plavo

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top