Miso pasta Tamna 1kg Hanamaruki

1.199 RSD

Miso Pasta Tamna: Prirodni Recept za Zdravlje i Vitalnost

 

Miso Pasta Tamna: Prirodni Recept za Zdravlje i Vitalnost

Miso pasta tamna, proizvod prirodne fermentacije soje, morske soli i kodži-a, nosi sa sobom izuzetne zdravstvene koristi i bogatstvo hranljivih materija.

Evo zašto bi trebalo da bude važan deo vaše ishrane:

Prirodni Enzimi za Bolje Varenje

Miso pasta sadrži enzime nastale dugotrajnom fermentacijom, što poboljšava varenje hrane i pomaže telu da bolje iskoristi hranljive sastojke. Time se sprečava neugodna pojava gasova, nadutosti i kiselosti organizma.

Podrška Zdravlju Srca i Hormonalnom Balansu

Redovna konzumacija miso paste može pomoći u snižavanju nivoa holesterola, sprečavanju srčanih oboljenja i uspostavljanju hormonalnog balansa, posebno kod žena. Takođe, fitoestrogeni prisutni u miso pasti imaju povoljan uticaj na simptome menopauze i smanjuju rizik od osteoporoze.

Antioksidativna i Antikancerogena Svojstva

Bogata je antioksidansima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i štite telo od oksidativnog stresa. Miso pasta takođe ima antikancerogena svojstva i pomaže u eliminaciji štetnih materija iz organizma.

Energija i Vitalnost za Svakodnevni Život

Puna hranljivih sastojaka poput proteina, vitamina B kompleksa, minerala kao što su kalcijum, fosfor, gvožđe, natrijum i kalijum. Jedna kašičica miso paste dnevno može vam pružiti potrebnu energiju i zaštititi vaše zdravlje.

Jednostavna Upotreba u Ishrani

Miso se lako uklapa u svakodnevnu ishranu, posebno u supama i kuvanim jelima. Njena izuzetno bogata aroma zadovoljiće vaše nepce i pružiti vam toplu energiju, naročito tokom hladnih zimskih dana.

Sastav:

celo zrno soje, pirinač, kuhihinjska so, voda.

Upotreba:

Jednu kašičicu misa dodati u svoj obrok i ne kuvati jer gubi svojstvo na visokim temperaturama.

Pakovanje 1kg

Zemlja porekla Japan

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top