Pahuljice od pirinča 300g Slavuj

250.00RSD

Pahuljice od pirinča sadrže mnoštvo neophodnih vitamina i minerala. Bogate su fosvitamina i mineralaforom, magnezijumom a od vitamina sadrže PP, B1, B4, B6.

 

Pahuljice od pirinča 300g

Pahuljice od pirinča sadrže mnoštvo neophodnih vitamina i minerala. Bogate su fosvitamina i mineralaforom, magnezijumom a od vitamina sadrže PP, B1, B4, B6.

Pirinač je na prvom mestu po količini skroba i spada u visokokalorične proizvode. Visok sadržaj kalijuma čini je korisnom pri sklonosti organizma ka otocima i kardiovaskularnim oboljenjima .

Potpomažu otocima i kardiovaskularnim oboljenjima i dobrom snu, otklanjaju osećaj žeđi, pomažu kod bolesti bubrega i bešike. Osim toga, poboljšavaju i rad imunog sistema. Pripremljene pomoću napredne tehonologije najboljih sorti odabranog pirinča. Najčešće se koriste za pripremu zdravog hranljivog doručka.

Uputstvo za pripremu:

Jednu šolju pahulja preliti sa dve šolje tople vode ili neke druge tečnosti. Po želji dodati sušeno voće i orašaste plodove.

Kaša:

  • 1 šolja pahuljica
  • 2 šolje vode
  • 1 jabuka
  • 1 kašika naseckanih badema
  • 1 kašika naseckane brusnice.

Usitniti brusnicu i bademe. Jabuke oljuštiti i izrendati. U ključalu vodu dodati pahuljw, narendane jabuke i brusnicu. Kuvati 2-3 minuta. Pripremljenu kašu sipati u činijice, dodati bademe i ohladiti. Po vašolj želji možete menjati sastojke koje imate pri ruci, a možete umesto brusnice dodati sveže voće🍓.

Prijatno!!

Sastav:

Zrno pirinča oljušteno od kore, šlifovano, popareno pod pritiskom i spljošteno. Zrno ne gubi svoja prirodna svojstva.

Napomena :

Ne sadrži GMO.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 363 kcal

Belančevine 6g

Masti 3g

Ugljeni hidrati 79g

Od toga celuloza 3g

Pakovanje 300g Slavuj

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top