Palenta 500g Lučar

75 RSD

Zahvaljujući prirodnim mastima, poput karotenoida, palenta blagotvorno deluje na varenje i olakšava rad creva, čineći ga glatkim i efikasnim.

Palenta 500g Lučar

Kukuruzna palenta, poznata i kao kačamak, potiče iz severne Italije i tradicionalno je bila omiljeno seosko jelo. Ova ukusna i hranljiva namirnica, veoma popularna i u našim krajevima, lako se priprema i može se kombinovati sa različitim namirnicama.

Bogata mineralima, nutritijentima i vitaminima, pruža telu sve što je potrebno za normalno funkcionisanje. Njena hranljiva vrednost doprinosi prevenciji raznih bolesti i održavanju opšteg zdravlja.

Zahvaljujući prirodnim mastima, poput karotenoida, blagotvorno deluje na varenje i olakšava rad creva, čineći ga glatkim i efikasnim.

Osim toga, palenta je odličan izbor za one koji žele da održe ili izgube višak kilograma, jer doprinosi zdravom varenju hrane i osećaju sitosti.

Priprema je jednostavna i brza.

Za prvi način, potrebno je u lonac staviti 3 i po šolje vode, dodati malo suncokretovog ulja i prstohvat soli. Kada voda provri, temperatura se smanjuje na minimum, a zatim se uz konstantno mešanje dodaje jedna šolja palente.

Pakovanje 500g Lučar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top