Pasta za zube sa zeolitom 75ml Zeo Medic

420 RSD

Visok sadržaj zeolita vrši beljenje zuba, detoksikaciju usne duplje, ali i zaustavlja krvarenje i jača desni.

Pasta za zube sa zeolitom 75g

Pasta za zube sa zeolitom ima blagi ukus etarskih ulja mente i žalfije koji umiruju zube i desni. Ne sadrži fluoride, veštačke boje i arome.

Namenjena je osobama sa osetljivim zubima kojim ne prijaju jaki veštački ukusi. Prirodna sadrži visok procenat zeolita vrhunskog kvaliteta i prirodna etarska ulja. Ne sadrži veštačke boje i arome, ne sadrži fluoride. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla.

Prirodni zeolit koji se koristi u proizvodnji je vrhunskog kvaliteta :

Ima visok procenat klinoptilolita 90-95%, visok kapacitet katjonske izmene preko 180meq/100g, prosečnu veličinu čestica 5µm. Visok sadržaj etarskih ulja mente i žalfije dezinfikuju usnu duplju i održavaju svež dah tokom dana.

Zeolit prevashodno omogućava pozitivne efekte kod zaštite sluzokože usne duplje od štetnih spoljašnjih uticaja, ali i od negativnog delovanja bakterija čije je prirodno stanište u usnoj duplji.

Mikrogranulati zeolita imaju i abrazivna svojstva (glačanje površina zuba) zahvaljujući čemu se postiže produžan osećaj čistoće zuba. Visok sadržaj zeolita vrši beljenje zuba, detoksikaciju usne duplje, ali i zaustavlja krvarenje i jača desni.

Zeolit pomaže kod uklanjanja naslaga sa zuba, zaustavlja krvarenja, omogućava potpunu detoksikaciju usne duplje od konzervanasa ,mikroorganizama i toksina.

Etarsko ulje žalfije:

Sprečava bakterijske infekcije, jača desni, osvežava dah.

Etarko ulje mente:

Sprečava bakterijske infekcije, hladi usnu duplju, umiruje desni, osvežava dah.

Sastav:

prirodni zeolit-klinoptilolit, etarsko ulje žalfije, etarsko ulje mente.

Način upotrebe:

Određenu količinu paste staviti na suvu četkicu za zube. Nežno masirati zube i desni. Četkica za zube bi trebalo da bude super mekana.

Pakovanje 75ml Zeo Medic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top