Pasta za zube sa zeolitom 75ml Zeo Medic

420 RSD

Pasta za zube sa Zeolitom: Prirodno Rešenje za Osetljive Zube

Pasta za zube sa Zeolitom: Prirodno Rešenje za Osetljive Zube

Zeo Medic pasta za zube sa zeolitom i xyilitolom je potpuno prirodno sredstvo za pranje zuba. Sadrži visok procenat zeolita visokog kvaliteta i prirodna etarska ulja. Glavni sastojak ove paste je kvalitetni prirodni zeolit, poznat po svojim brojnim prednostima za oralno zdravlje Ne sadrži veštačke boje, arome niti fluoride, niti sirovine životinjskog porekla. Visok sadržaj etarskih ulja mente i žalfije dezinfikuje usnu duplju i održava svež dah tokom dana.

Šta Zeolit Donosi:

Glavni sastojak ove paste je kvalitetni prirodni zeolit sa visokim procentom klinoptilolita i kapacitetom katjonske izmene, zeolit je ključni igrač u zaštiti sluzokože usne duplje od štetnih spoljašnjih uticaja i bakterija.

Prednosti Zeolita:

Mikrogranulati zeolita ne samo da deluju abrazivno, čisteći površine zuba i pružajući produžen osećaj čistoće, već i belje zube i jačaju desni. Pomaže u uklanjanju naslaga, zaustavlja krvarenje desni i detoksikuje usnu duplju od konzervanasa, mikroorganizama i toksina.

Blagotvorna Ulja:

Etarska ulja mente i žalfije dodatno unapređuju ovo iskustvo čišćenja. Dok ulje žalfije jača desni i osvežava dah, etarsko ulje mente štiti od bakterijskih infekcija i pruža prijatan, hladan osećaj u usnoj duplji.

Koristi:

  • Smanjenju i zaustavljanju kvarenja desni
  • Sprečavanju povlačenja desni
  • Uklanjanju naslaga sa zuba i povećanja njihovog sjaja
  • Sprečavanju gljivičnih i bakterijskih infekcija usne duplje
  • Prevenciji karijesa
  • Osvežavanju daha

Način upotrebe:

Malu količinu paste staviti na suvu četkicu i nežno masirati zube i desni. Četkica bi trebalo da bude veoma mekana. Pastu treba upotrebiti pre isteka roka .

Sastav:

prirodni zeolit-klinoptilolit, etarsko ulje žalfije, etarsko ulje mente.

Pakovanje 75ml Zeo Medic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top