Premium Tamna Smeša 1kg Aleksandrija

480 RSD

Kombinacija heljde sa ostalim sastojcima čini tamnu smešu izuzetno bogatom prehrambenim vlaknima. Ova vlakna su ključna za zdravlje digestivnog sistema, održavanje regulacije probave i daju osećaj sitosti, što može biti od pomoći kod kontrole telesne težine.

Premium Tamna Smeša 1kg 

Premium tamna smeša je pravo blago za sve koji žele da uživaju u ukusnim i nutritivno bogatim bezglutenskim poslasticama.

Evo zašto je izuzetna:
  • Nutritivna bogatost: Smeša je pažljivo osmišljena kako bi pružila sve nutritivne vrednosti žitarica poput prosa, heljde, pirinča i kukuruza. Svaka od ovih sastojaka donosi svoje jedinstvene prednosti, a zajedno čine bogatstvo vaših bezglutenskih proizvoda.
  • Niska glikemijska vrednost: Posebno je važno istaći da je proso, koji je ključni sastojak naše smeše, žitarica sa niskim glikemijskim indeksom. To znači da će vaša ishrana biti stabilnija, bez naglih skokova i padova šećera u krvi, što je izuzetno važno za osobe koje vode računa o nivou šećera u krvi, kao što su dijabetičari.
  • Bez dodatog skroba: Ne sadrži dodatni skrob, što je posebno pogodno za osobe obolele od dijabetesa. Ova karakteristika čini je još prihvatljivijom za one koji vode računa o unosu ugljenih hidrata.
  • Bogatstvo prehrambenih vlakana: Kombinacija heljde sa ostalim sastojcima je izuzetno bogatom prehrambenim vlaknima. Ova vlakna su ključna za zdravlje digestivnog sistema, održavanje regulacije probave i daju osećaj sitosti, što može biti od pomoći kod kontrole telesne težine.
  • Višestruka upotreba: Tamna smeša idealna je za pripremu raznovrsnih bezglutenskih hlebova, peciva i kolača. Bilo da želite da napravite sočan hleb, ukusne pogače ili slatke kolače, ova smeša će vas inspirisati da stvorite delikatese koje će zadovoljiti sva nepca.

Sastav:

Pirinčano brašno, brašno od prosa (40%), brašno od heljde (40%), kukuruzno brašno, brašno guar pasulja, vlakna psilijuma.

Pakovanje 1 kg Aleksandrija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top