Prezla bez glutena 300g Aleksandrija

250 RSD

Prezla od prosa i heljde.Izuzetno bogata mineralima i vlaknima i lako je svarljiva.

Prezla bez glutena 300g

Prezla bez glutena od heljde i prosa je lako svarljiva i pogodna za ljudski organizam.

Heljda je bogata lizinom i esencijalnom aminokiselinom, a obiluje i rastvorljivim vlaknima pa se preporučuje gojaznim osobama, jer izaziva osećaj sitosti. Izuzetno bogata mineralima i vlaknima i lako je svarljiva.

Vlakna heljde utiču na redukovanje holesterola u krvi.Heljda se preporučuje u ishrani osoba sa proširenim venama, kao i za jačanje vezivnog tkiva. Proso povećava baznost organizma.

Heljda ne sadrži gluten i je bogata lizinom i esencijalnom aminokiselinom, a obiluje i rastvorljivim vlaknima pa se preporučuje gojaznim osobama, jer izaziva osećaj sitosti. Vlakna heljde utiču na redukovanje holesterola u krvi.

Proso povećava baznost organizma.

Ono utiče na ravnomerno lučenje insulina, stoga su proizvodi od prosa preporučeni kao prevencija dijabetesa. Takođe sprečava stvaranje masnih ćelija i utiče na smanjenje postojećih.

Sastav:

Brašno od prosa (35%), brašno od heljde (30%), pirinčano brašno, kukuruzni skrob, palmino ulje, šećer, pekarski kvasac, sirovi sojin lecitin, kuhinjska so, brašno guar pasulja, sredstvo za dizanje testa (amonijum bikarbonat).

Uslovi čuvanja:

Čuvati na suvom i tamnom mestu.

Pakovanje 300g Aleksandrija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top