Protein graška 80% 250g Macrobiotic

790 RSD

Odličan ukus 80% proteina lako probavljivih.

Protein graška 80% 250g

Protein Graška 80% je protein sa najboljim odnosom hranljivih materija biljnog porekla, biljnih vlakana i amino kiselinama tj. belančevinama biljnog porekla .

Ovaj protein se sporije apsorbuje u digestivnom traktu u odnosu na druge izvore proteina, pogotovu u odnosu na, recimo, protein surutke. Bogat izvor tzv. sporih proteina, koji imaju čitav niz prednosti. Između ostalog, jako dobar odnos razgranatih lanaca aminokiselina i probiotika.

Pogodni za ljude koji su u potrazi za alternativom mlečnim ili sojinim proteinima, koji mogu izazvati alergije.

Odličan ukus, lako probavljivo, 100% prirodan izvor proteina, bez alergena, vegansko, sirovo, hipoalergen.

Dok većina proteinskih napitaka može izazvati alergijske reakcije ova vrsta proteina ne sadrži alergene. Bogat je BCAA aminokiselinama. Njegova konzumacija ne stvara nadutost. Aminokiseline koje protein sadrži lako se apsorbuju. Ne sadrži gluten.

100% prirodan izvor proteina.

Ublažava glad i potrebu za slatkim. Sadrži nizak glikemijski indeks, a pritom obezbeđuje unos kvalitetnog proteina i izgradnju mišićne mase. Čist 80% izolat graška sigurno je jedan od najboljih potpuno prirodnih dodataka ishrani koji možete da obezbedite svom organizmu.

Grašak je vegeterijanska super hrana, bogata gvožđem, koja vam daje osećaj sitosti i po nekoliko sati bez nepotrebnih kalorija.

Odličan je izvor za zdravo gubljenje težine i sjajan izvor dodatne energije, bez masti i ugljenih hidrata. Lako se vari i preporučuje se sportistima, rekreativncima kao i svima koji vode računa o svojoj ishrani.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 1424kJ/393kcal

Proteini 80g

Masti 7%

Ugljeni hidrati 2%

Pakovanje 250g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top