Protein graška 80% 250g Macrobiotic

790 RSD

Protein Graška 80%: Vaš Izvor Biljnih Proteina i Energije

Protein Graška 80%: Vaš Izvor Biljnih Proteina i Energije

Protein graška je hranljiv izvor biljnih proteina koji obezbeđuje unos kvalitetnog proteina i izgradnju mišićne mase . Bez laktoze, lako se vari, blagog ukusa i fine teksture, preporučuje se sportistima, rekreativncima kao i svima koji vode računa o svojoj ishrani.

Prednosti:

  • Sadrži 8o% proteina
  • Pogodan za decu, vegane i sportiste
  • Ne sadrži laktozu
  • Lako se vari

Evo zašto je ovo izvanredan izbor za vašu ishranu:

1. Biljni Proteini:

Grašak je veganska super hrana, bogata gvožđem, koja vam daje osećaj sitosti i po nekoliko sati bez nepotrebnih kalorija. Kao biljni izvor proteina, čist 80% izolat graška je idealna opcija za vegetarijance, vegane i sve one koji žele alternativu klasičnim proteinima. Sa optimalnim odnosom hranljivih materija biljnog porekla, podržava izgradnju mišića i održavanje zdrave telesne kompozicije.

2. Osećaj Sitosti:

Bogat izvor gvožđa, pruža osećaj sitosti i dugotrajan izvor energije, što je idealno za zdravo mršavljenje i održavanje stabilne telesne težine. Ovo ga čini savršenim dodatkom vašoj ishrani, omogućavajući vam da ostanete zadovoljni bez nepotrebnih kalorija.

3. Bogatstvo Aminokiselina:

Bogat BCAA aminokiselinama, što doprinosi održavanju mišićne mase i poboljšanju fizičke izdržljivosti. Sporo apsorbujući se u digestivnom traktu, pruža dugotrajan izvor hranljivih materija i energije.

4. Višenamenska Upotreba:

Dodaje se u proteinske smutije, šejkove, jogurt, kaše, musli i druge obroke. Takođe može poslužiti kao zgušnjivač u supama. Fleksibilan je i prilagodljiv, što ga čini neizostavnim delom vaše svakodnevne ishrane.

Sastav:

Čist protein iz graška

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 1424kJ/393kcal

Proteini 80g

Masti 7%

Ugljeni hidrati 2%

Pakovanje 250g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top