Koprinus ( Coprinus Comatus ) 100 kapsula

1.850 RSD

Koprinus smanjuje šećer u krvi i otklanja problem hemoroida. Sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom.

Koprinus ( Coprinus Comatus ) 100 kapsula

Koprinus ( Coprinus Comatus ) se naročito koristi prilikom lečenja dijabetesa i hemoroida. Reguliše nivo šećera u krvi, gasi u u organipalezmu i povrh svega sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom.

Sastav: kapsule sušenog praha gljive Coprinus Comatus

Coprinus ima zaštitni efekat na Langerhansova ostrvca (ćelije koje produkuju hormone u pankreasu, na primer, insulin). Samo jedan i po sat posle konzumiranja praha koprinusa nivo šećera u krvi se redukuje za 41,3%, tri sata kasnije nivo šećera je još uvek smanjen za 31%, čak i nakon šest sati nivo šećera u krvi je niži za 20% nego pre unošenja praha koprinusa.

Oko 30% njene suve supstance su belančevine. Coprinus sadrži čak 20 slobodnih aminokiselina uključujuċi i 8 esencijalnih koje ljudski organizam nije u stanju da proizvede.

Ove aminokiseline se u telo unose isključivo namirnicama i njihov nedostatak se pre ili kasnije negativno odrazi na zdravlje. Takođe sadrži veoma mnogo Kalijuma i siromašan je Natrijumom (odnos 130:1).

Poseduje: Magnezijum, Gvozđe, Bakar, Kalcijum, Mangan, Cink i Vanadijum. Pored bogatstva vitaminom C, u ovoj koprinus gljivi se nalaze i vitamini. Niacin (vitamin B-3), Tijamin (vitamin B-1), kao i Riboflavin (vitamin B-2).

Ovako uravnoteženim sastavom minerala i vitamina, gljiva Coprinus daje značajan doprinos dnevnoj ishrani.

Nema uočenih razlika između redukovanja nivoa šećera u krvi ovom lekovitom gljivom i antidijabetičkim lekovima. Ona leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata.

U cilju sprečavanja slepila, otkazivanja bubrega, amputacije noge, srčanog udara i kapi, od presudnog značaja je za svakoga ko pati od dijabetesa da unese dovoljno koprinusa u ishranu, što smanjuje nivo šećera u krvi i redukuje posledice arteroskleroze metabolizma sa šećerom.

Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i sarkoma. Koprinus se takođe uspešno koristi u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta. Ima i prirodno dejstvo zaštite ċelija pankreasa koji proizvodi insulin.

Pored toga, uticaj ove gljive na metabolizam dovodi do smanjenja telesne težine. Za to je odgovoran visok procenat Lektina, kompleksnih Proteina i Glikoproteina.

Gljiva coprinus upotrebljava se da bi se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit, štiti zidove krvnih sudova i time sprečava stvaranje arterioskleroze.

Pored predhodno navedenog moramo dodati da se koristi kao lek i za lečenje hemoroida i zatvora i to veoma uspešno .

Osnovna primena koprinusa po iskustvu korisnika:

  • Diabetes tip I i II (šećerna bolest).
  • Hemoroidi.
  • Kancer grudi (dojke).

Doziranje:

Odrasli 3 puta dnevno po 1 kapsula, posle obroka. Prvi rezulati bi trebalo da se primete posle nekoliko dana, tako što je nivo šećera u krvi prestao da varira i polako se smanjuje. Na početku koristite sve lekove i/ili insulin kao štoste koristili i pre početka uzimanja Koprinus-a.

Kako primetite da nivo šećera u krvi počne da pada i da se stabilizuje na nekom nižem nivou smanjujete doze lekova i/ili insulina ili Coprinus-a uz konsulataciju sa Vašim lekarom.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100 kapsula Elegance Press

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top