Reiši pečurka u prahu 70g We are one

1.199 RSD

Reiši pečurka u prahu (Ganoderma lucidum) je jedan od najbogatijih izvora organskog germanijuma koji stimuliše imuni sistem i povećava raspoloživost kiseonika u ćelijama.

 

Reiši pečurka u prahu 70g

Reiši pečurka u prahu (Ganoderma lucidum) je jedan od najbogatijih izvora organskog germanijuma koji stimuliše imuni sistem i povećava raspoloživost kiseonika u ćelijama.

Reiši gljiva čisti telo od otrova, ojačava i reguliše imunološki sistem, balansira hormone, štiti od nastanka tumora. Poboljšava cirkulaciju, smanjuje neželjene i toksične efekte hemoterapije, smanjuje nastanak metastaza.

Smatra se čudotvornim lekom a savremena istraživanja pokazuju  da deluje antitumorno, pomaže pri tretiranju HIV infekcija. Reishi gljiva je prirodni saveznik u borbi protiv raka.

Pokazuje pozitivno delovanje kod astme i dr. respiratornih problema. Ona jača bronhijalne ćelije i ublažava kašalj. Veoma je cenjena kod problema sa hepatitisom i drugim bolestima jetre. Koristan je kod ciroze, bolesti masne jetre i alkoholom oštećene jetre.

On pomaže iskorišćenost kiseonika za poboljšanje funkcije jetre, štiti je od bolesti i pojačava njenu funkciju. Ima primetne rezultate u prevenciji srčanih bolesti i moždanog udara jer pomaže u neutralisanju brojnih faktora rizika što omogućava prisustvo komponenti koje čuvaju srce .

Stručnjaci smatraju da ganodermička kiselina spušta nivo triglicerida, uklanja višak holesterola iz krvi. Snižava povišeni krvni pritisak i smanjuje lepljivost krvi, čak koriguje i aritmiju.

Japanski naučnici potvrdili su da komponenta lanostan u reišiju deluje kao prirodni antihistaminik pri čemu ne samo da umanjuje posledice alergije već redukuje i njihovu pojavu.

Većina istraživanja reišija kreću se u pracu problema zapaljenja i artritisa pri čemu se ponovo dokazuje pozitivno dejstvo ove gljive. Ovo naročito u vezi problema sa artritisom.

Jedan od najboljih imunostimulatora. Konzumacija ove gljive dovodi do povećanje proizvodnje T-ćelija koje napadaju i uništavaju bakterije i viruse štiteći tako organizam od bolesti koje one izazivaju.

Reiši gljive imaju brojne zdravstvene dobrobiti od kojih je jedna od interesantnijih – usporavanje procesa starenja. To znači da će češća upotreba reishi gljive dovesti do dužeg zadržavanja vaše mladosti. Što se tiče nervnog sistema u tom delu pokazuje mogućnost da može smanjiti anksioznost, depresiju, paranoju i nesanicu.

Sastav:

100% Reiši pečurka u prahu

Način upotrebe:

Preporučuje se uzimanje 1-2 kašičice praha dnevno razmućene u toploj vodi uz dodatak C vitamina u prahu ili limunovog soka. Ukoliko je napitak previše gorak, može se dodati med (izbegavati šećer).

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara.

Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koji koriste biljne suplemente Reiši pečurke.

Pakovanje 70g Beyond 

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top