Sirova heljda 500g Lučar

280 RSD

Za suzbijanje procesa karcinoma potrebno je ograničiti unos kiselina i u organizam uvesti određenu količinu kvercetina (bioflavonoid), koji se najviše nalazi u heljdi i šipku.

Sirova heljda 500g Lučar

Sirova heljda sadrži najveću količinu biljnih proteina. Za suzbijanje procesa karcinoma potrebno je ograničiti unos kiselina i u organizam uvesti određenu količinu kvercetina (bioflavonoid), koji se najviše nalazi u heljdi i šipku.

Predivne osobine ove žitarice pridobile su svu našu ljubav i pažnju koja nam se višestruko vraća kroz zdrave i preukusne obroke. Zelena heljda, za razliku od smeđe, nije termički obrađena.

Takvo, neobrađeno zrno, sadrži 30% više korisnih mikro i makroelemenata i vitamina od proparene (pržene) heljde. Nežna mehanička obrada ne oštećuje jedra zrna, zbog toga je ceo spektar vitamina i minerala (u sirovom stanju) u potpunosti sačuvan. Zelena heljda ima mekan orašasti ukus i može se konzumirati kuvana ili pripremljena na pari.

Dijeta od heljde čisti krvne sudove, odnosno bori se protiv ateroskleroze, obnavljajući gustinu krvnih sudova, i stoga će imati blagotvorno dejstvo na one koji pate od ateroskleroze i one koji u preventivne svrhe ne žele da se dovedu u kritično stanje: infarkt i moždani udar. Heljda je dakle, kako bi Rusi rekli majka za zdravlje!

Pakovanje 500g Lučar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top