Žitarice

Nabavite najkvalitetnije žitarice po povoljnim cenama i obogatite svoju ishranu ključnim hranljivim sastojcima. Naša široka ponuda obuhvata sve vrste žitarica, od ovasa do kinoe, kako biste zadovoljili sve vaše potrebe. Posetite nas i otkrijte šta je to što vaše telo traži kako biste ostali zdravi i vitalni!

Dobrodošli u svet žitarica, temelja piramidalne ishrane i izvora brojnih hranljivih sastojaka!

Žitarice su ključne za očuvanje zdravlja i pružaju obilje vitamina, minerala i vlakana koji su od vitalnog značaja za vaš organizam.

Ovas: Poznat i kao „Zob“, ovas je izuzetno hranljiva žitarica koja podržava zdravu probavu, jača kosti i nervni sistem. Pruža obilje vitamina i minerala poput kalcijuma, fosfora i gvožđa.

Ječam: Ječam je bogat skrobom, azotnim jedinjenjima i vitaminima B1 i B2 kompleksa. Preporučuje se za održavanje zdravlja grla i želuca.

Raž: Tvrda i hranljiva, raž je bogata proteinima, mastima, vitaminima i mineralima. Kombinuje se sa drugim žitaricama radi postizanja optimalnih nutritivnih benefita.

Integralni pirinač: Ova zdrava žitarica je bogata magnezijumom, gvožđem i vitaminima B kompleksa. Odličan je izbor za očuvanje zdravlja i energije.

Heljda: Heljda je posebno cenjena zbog sadržaja lizina i esencijalnih amino kiselina. Preporučuje se za održavanje jakog imuniteta i zdravlja creva.

Proso: Ova žitarica pomaže u pravilnom radu pankreasa, slezine i želuca. Korisna je za osobe sa dijabetesom i problemima varenja.

Kinoa: Kinoa je bogata esencijalnim aminokiselinama i vitaminima B kompleksa. Smatra se izuzetnim biljnim izvorom belančevina i hranljivih sastojaka.

Amarant: Ova žitarica je bogata gvožđem, kalcijumom i esencijalnim aminokiselinama. Podržava zdravlje nervnog sistema i metabolizma.

Uživajte u bogatstvu hranljivih sastojaka koje vam pružaju naše žitarice i doprinesite svom zdravlju i energiji!

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top