Soja ljuspice 100g

37 RSD

Soja ljuspice 100g

Soja ljuspice su još jedan izvrstan dodatak raznim jelima bogat hranljivim sastojcima. Proizvod dobijen savremenim procesom prerade odabranog sojinog zrna sa višim sadržajem proteina..

Oni su izvor proteina, odnosno esencijalnih aminokiselina i zaštitnih materija, minerala i vitamina, značajnih za ukupni metabolizam. Soja ima visoku hranljivu i biološku vrednost. Karakteriše ih strukturni integritet koji se zadržava i prilikom hidratacije, kuvanja, sterilisanja i sličnih postupaka.

Karakteristike:

Proizvedeno od odmašćenog sojinog brašna bogatog belančevinama.

Oblik proizvoda ljspice.

Podvrgnuto kontrolisanoj termičkoj obradi čime se deaktiviraju antinutritivni enzimi, što daje proizvodu visoko prehrambenu i biološku vriednost.

Proizvedeno bez GMO.

Sojine ljuspice imaju mesnu strukturu koja je sačuvana tokom hidracije i kuhinjske obrade.

Visoka upijajuća moć (vode, masnoće i začina).

Koristi se u jelima kao zdrava zamena za meso.

Izrazito je bogat izvor kvalitetnih biljnih belančevina.

Bogat izvor kalijuma, kalcijuma, magnezijuma, bakra, cinka, gvožđa i fosfora.

Nizak sadržaj masti i soli.

Priprema :

Potopite ljuspice u kipuću vodu ( 2-3 puta su većeg volumena ), začinite solju. Pustite da se natapaju oko 30 minuta dok ne narastu do svog celokupnog volumena. Nakon toga dobro iscedite vodu iz ljuspica.

Nakon što se ocede, sami ili u kombinaciji sa mesom, mogu se koristiti u pripremi pilava, paprikaša, gulaša, ragua itd. Kada se koriste u pripremanju čorbi, ljuspice se stavljaju suve.

Pakovanje 100g rf

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top