Tofu namaz pikant 150g Uljarica SSM

190 RSD

Tofu Namaz Pikant – Ukusan Biljni Namaz za Sve Prilike

Tofu Namaz Pikant- Ukusna i Zdrava Veganska Alternativa

Tofu namaz od soje pikant je izuzetno pogodan za mazanje i idealan kao zamena za sir. Takođe može poslužiti kao podloga za pripremu sendviča, preliv za salate ili dekoracija za kanapee. Posebno je pogodan za sve one koji preferiraju biljnu ishranu. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla, pa je pogodan za dane posta, vegetarijance i vegane. Osim toga, ne sadrži dodate konzervanse, veštačke boje i arome, te je postan na vodi.

Nutritivna Vrednost

Namaz izrađen je od tofu-a, sojinog mleka, vode, biljnih proteina, morske soli i parike . Soja je bogata lako svarljivim proteinima, pa je pogodna za sve kojima je u ishrani potrebna kvalitetna količina proteina. Takođe, sadrži sve esencijalne aminokiseline, čineći ga jedinstvenim u ishrani.

Zdravstveni Benefiti

Dodavanjem umerenih količina soje u ishranu, možete učiniti veliku stvar za svoje zdravlje. Soja smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, verovatnoću razvoja kardiovaskularnih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu. Osim toga soja ne sadrži zasićene masti niti holesterol.

Način Pripreme

Namaz je spreman za upotrebu i može se koristiti kao podloga za sendviče, preliv za salate ili dekoracija za kanapee.

Preporučena Upotreba

Pogodan za sve koji drže do zdravlja, vegetarijance, vegane, sportiste, kao i za sve koji su na režimu redukovane ishrane. Uzimajte ga kao deo uravnotežene ishrane kao kvalitetan izvor proteina i drugih hranljivih materija.

Sastav:

Tofu (soja, voda, morska so), beli luk, suva paprika.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 168 Kcal

Proteina 14g

Ugljenih hidrata 2g

Masti 11g

Pakovanje 150g Uljarica SSM

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top