Sojin napitak u prahu Zajic 300g

495 RSD

Sojino mleko u prahu Zajic predstavlja zdrav i ukusan izbor za sve one koji žele da unesu više biljnih proteina, vitamina i minerala u svoju ishranu.

Nema na zalihama

Sojin napitak u prahu Zajic 300g

Sojin napitak (mleko) u prahu Zajic predstavlja idealnu zamenu za kravlje mleko, pružajući bogat izvor proteina, vitamina i minerala. Ovaj veganski proizvod nije samo koristan tokom posta, već i za sve one koji preferiraju alternativne i zdravije izbore u ishrani.

Sastav i Prednosti

Sojino mleko u prahu ne sadrži holesterol, laktozu ili gluten, čineći ga prijatnim izborom za sve one koji imaju određene prehrambene restrikcije. Bogato je proteinima, vitaminima B i E grupa, kao i mineralima poput kalcijuma, fosfora, magnezijuma i gvožđa.

Prednosti Konzumiranja Sojinog Mleka

Sojino mleko je poznato po mnogim koristima za zdravlje:

  1. Regulacija Holesterola: Redovno konzumiranje može smanjiti nivo holesterola u krvi, poboljšavajući tako zdravlje srca.
  2. Bogato Proteinima: Sojino mleko je izvor kvalitetnih biljnih proteina, koji su važni za izgradnju mišića i opšte zdravlje organizma.
  3. Bogatstvo Vlaknima: Vlakna u sojnom mleku pomažu u osećaju sitosti i olakšavaju varenje.
  4. Izoflavoni: Ovaj napitak sadrži prirodne biljne estrogene koji su korisni za hormonalnu ravnotežu, posebno kod žena.
  5. Idealan za Dijete: Sojino mleko je niskokalorično i bogato hranljivim materijama, čineći ga idealnim izborom za one koji žele da izgube težinu ili očiste telo od toksina.

Priprema i Upotreba

Priprema je jednostavna: samo pomešajte  25 g, 2 velike kašike sojinog mleka sa 250ml vruće vode i dobićete osvežavajući napitak bogat hranljivim materijama. Možete ga koristiti ne samo kao piće, već i za pripremu različitih jela poput pudinga, muslija, sosova ili milk šejkova.

Sojino mleko u prahu Zajic predstavlja zdrav i ukusan izbor za sve one koji žele da unesu više biljnih proteina, vitamina i minerala u svoju ishranu. Sa svojim brojnim koristima za zdravlje i jednostavnom pripremom, ovo mleko je savršen dodatak svakodnevnoj ishrani. Isprobajte ga danas i otkrijte sve prednosti zdravog života uz soju!

Sastav :

kukuruzni sirup u prahu, delimično hidrogenizovano sojino ulje i sojini proteini (29,4%), regulator kiselosti (kalijum-fosfat), emulgator E471, natrijum-kazeinat, sredstvo protiv zgrudvavanja ( silicijum dioksid), so, boja-karoten.

Nutritivna vrednost na čašu od 200ml:

Energetska 532kJ

Vrednost 127kcal

Masti 6g

od čega zasićene 1g

Ugljeni hidrati 16g

od čega šećeri 5g

Proteini 2g

Soli 0g

Pakovanje 300g  Zajic

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top