Sojine viršle 200g Macrobiotic

250 RSD

Odličnog ukusa, gotovo identične pilećim viršlama. Pogodne za vegane.

Sojine viršle 200g Genie

Sojine viršle su hranljiva, posna namirnica. Lako se priprema. Bez holesterola, konzervansa. Pogodne za pripremu sendviča, kao prilog jelima od povrća, za pripremu musaka i salata. Dobar izbor za doručak ili večeru naročito za decu.

Bez dodatog konzervansa, veštačkih boja i aroma. Proizvod je pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu. Pošto u sebi ne sadrži sirovine animalnog porekla.

Viršle od soje su idealna zamena viršlama životinjskog porekla. Odličnog ukusa, gotovo identične pilećim viršlama. Pogodne za vegane, vegetarijance i osobe koje poste.

Viršle su podjednako sočne i ukusne kao i one „prave“ ali neuporedivo zdravije. Pogodne za pripremu sendviča, kao prilog jelima od povrća, za pripremu musaka i salata. Dobar izbor za doručak ili večeru naročito za decu.

Tofu ima veoma male količine zasićenih masti, a ne sadrži ni holesterol. Bogat lako svarljivim proteinima pa je pogodan za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina.

Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline i to ga čini jedinstvenim. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne. To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao.

Sadrži sve esencijalne amino kiseline pa je samim tim tofu jedini kompletan biljni izvor proteina.

Dodavanjem umerenih količina tofua u ishrani, učinićete veliku stvar. Tofu smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Sastav:

voda, nehidrogenizovano biljno ulje (suncokret), sojin protein, krompirov skrob, zgušnjivači (Prečišćena morska alga Eucheuma, konjac guma, ksantan guma) ekstrakt kvasca, metil celuloza, mikrokristalna celuloza, morska so, mešavina začina, aroma, koncentrat soka cvekle u prahu.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energija 238kcal (957kJ)

Masti 22,1g

Zasićene masne kiseline 2,3g

Ugljeni hidrati 2,4g

Šećeri 0,3g

Vlakna 7,0g

Proteini 4,8g

So 1,4g

Pakovanje 200g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top