Biljna pavlaka

Organska biljna pavlaka bez laktoze i glutena. Pogodna za vreme posta, osobama sa intolerancijom na laktozu i vegeterijancima.Unesite prirodnu slatkoću na vaš sto. Vrhunski napravljene od potpuno organskih sastojaka koji nadahnjuju svaku vašu hranu na slasno egzotičan način.

Biće savršen spoj za vaše egzotične recepte i još mnogo toga – od peciva i poslastica do letnjih koktela, ukus ćete zaokružiti kašikom ovog užitka bez glutena!

Njeno kremasto savršenstvo i glatka tekstura čine je obaveznim osnovnim sastojkom u vašoj kuhinji. Odlična za slana jela, slatke ukrase i kreativne umake.

Koristite biljne pavlake kao i običnu pavlaku jer je svestrana je u kuhinji. Dodaje završni dodir sosovima, supama, čorbama i sličnim jelima. Pogodna za intolerantne na laktozu i mlečne proteine. Proizvedeno od sirovina koje prirodno ne sadrže gluten.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top