Tajvanska spirulina u tabletama 300x500mg

1.599 RSD

Spirulina pruža bogatstvo hranjivih sastojaka s dokazanim blagotvornim učinkom na detoksikaciju tela, povećanje energetskih nivoa, jačanje imunološkog sustema i kao podršku procesu mršavljenja kod pojedinaca koji imaju višak kilograma.

Tajvanska spirulina u tabletama pruža bogatstvo hranjivih sastojaka s dokazanim blagotvornim učinkom na detoksikaciju tela, povećanje energetskih nivoa, jačanje imunološkog sustema i kao podršku procesu mršavljenja kod pojedinaca koji imaju višak kilograma.

Osim toga, poseduje snažna svojstva protiv alergija i virusa. Sastav ovih tableta obuhvata čistu organsku spirulinu iz Tajvana, a jedno pakovanje osigurava dovoljno za mesec dana.

Superior Tajvanska spirulina u tabletama proizvodi se isključivo od čiste spiruline, bez dodataka.

Potiču od priznatog proizvođača spiruline iz ekološki čistog područja Tajvana, gde se uzgajaju u nekontaminiranoj planinskoj vodi – jedinstvenom okruženju.

Ova spirulina je izrazito čista, bez mikrocistina i drugih potencijalno štetnih supstanci koje se mogu naći u drugim proizvodima. Sve serije se testiraju interno i eksterno od strane dobavljača, a nakon uvoza i u akreditiranim laboratorijima.

Zahvaljujući specifičnom načinu uzgoja i proizvodnje, ona sadrži povećane količine β-karotena, fikocijanina, hlorofila, vitamina B, GLA i drugih važnih hranjivih sastojaka za zdravlje.

Prema istraživanjima spirulina ima sledeće efekte:
  • Detoksikacija: Pomažu u eliminaciji toksina iz organizma, što je posebno korisno za osobe koje žive u urbanim sredinama s visokim nivoom zagađenja.
  • Imunitet: Jačaju imunološki sistem, čineći telo otpornijim na viruse i bakterije tako olakšavajući simptome virusnih infekcija.
  • Mršavljenje: Pružaju podršku procesu mršavljenja, posebno kod osoba s viškom kilograma.
  • Antioksidativna i protiv upalna svojstva: Deluju kao snažni antioksidansi, pomažući u očuvanju zdravlja i podstičući borbu protiv upala.
Sastav:

tablete se sastoje od 100% organske spiruline, bez ikakvih dodataka.Sušena i mlevena spirulina posebnim postupkom presovana je u tablete.

Nutritivne vrednosti u 3g (6 tableta) :
  • Energetska vrednost: 47 kJ/11,2 kcal
  • Masti: 0,2 g (od kojih zasićene masne kiseline 0,08 g)
  • Ugljeni hidrati: 0,5 g (od kojih šećeri 0,04 g)
  • Proteini: 1,9 g
  • Sol: 0,05 g.
Napomena:

Ovaj tekst pruža informativne podatke namenjene isključivo u svrhu edukacije i podsticanja zdravlja pa ne zamenjuje stručnu medicinsku dijagnozu ili terapiju od strane lekara. Trudimo se da vam pružimo informacije koje će doprineti vašem zdravlju, blagostanju i prosperitetu, a prikupljene su iz raznih stručnih izvora, uključujući iskustva lekara koji koriste suplemente na bazi spiruline u terapiji.

Pakovannje 300 komada

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top