Organski kakao prah Dominikana 150g Just Superior

390 RSD

Kakao bogat biološki aktivnim sastojcima, kakao obiluje različitim mineralima, čineći ga izvrsnom prirodnom alternativom sintetičkim suplementima poput magnezijuma, cinka, hroma i kalijuma, koji se bolje apsorbuju u prirodnom obliku.

 

 

Organski kakao prah Dominikana 150g Just Superior

Superior organski kakao prah Dominikana čije poreklo dolazi Dominikanske Republike. Kakao dolazi direktno sa plantaža ovog karipskog ostrva.

Proizvođač ovog kakaa poseduje sopstvene plantaže, posvećen je pažljivom fermentisanju i sušenju kakao zrna, što rezultira izuzetno kvalitetnim proizvodom bogatog ukusa i arome.

Osim što je izuzetno ukusan, dnevna konzumacija kakaa pruža prirodno visoke nivoe bakra i hroma, a takođe je i bogat izvor kalijuma, magnezijuma, mangana, molibdena i cinka.

Superior kakao Dominikana je namenjen svima, uključujući decu, trudnice i dojilje. Ima pozitivan uticaj na nivo gvožđa u organizmu, uravnotežuje krvni pritisak i smanjuje nivo holesterola.

Takođe je izuzetno bogat bakrom, hromom, kalijumom, magnezijumom, manganom, molibdenom i cinkom.

Naučnici ga svrstavaju u kategoriju „super hrane“, čija je lekovitost tri puta jača od zelenog i crnog čaja, kao i drugih superhrana.

Osim svih ovih benefita, kakao može biti ukusno zagrevanje i opuštanje tela u hladnim danima, vraćajući nas u detinjstvo i donoseći osećaj nostalgije.

Zašto koristititi Dominikanu?

Upotreba:

Preporučena doza je do 20g praha dnevno, počevši sa jednom kafenom kašičicom (oko 5g). Dodajte kafenu kašičicu kakaa u slatkiše, šejkove, dezerte i razne napitke. Proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, aditive, zaslađivače.

Sastav:

Organski kakao prah iz Dominikanske Republike.

Nutritivne vrednosti na 100g:

  • Energetska vrednost: 1515kJ/227kcal
  • Masti: 14g (od toga zasićene masti: 8g)
  • Ugljeni hidrati: 16g (od toga šećeri: 0g)
  • Proteini: 27g
  • So: 30mg

Pakovanje 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top