Tempeh prženi 200g Macrobiotic

330.00RSD

Tempeh prženi je izuzetno hranljiv i ukusan proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna u vidu šnicli začinjenih tamari soja sosom koji brzo daje osećaj sitosti. Preporučuje se i osobama koje pate od dijabetesa, jer vlakna i proteini u tempehu pomažu u držanju nivoa šećera u krvi pod kontrolom.

Tempeh prženi 200g

Tempeh prženi je izuzetno hranljiv i ukusan proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna u vidu šnicli začinjenih tamari soja sosom koji brzo daje osećaj sitosti.

Bogat biljnim vlaknima neophodnim za efikasno varenje. Primamljiv za osobe koje su u prelaznoj fazi ka prestanku konzumiranja namirnica životinjskog porekla. Pomaže smanjenju nivoa holesterola u krvi, jača bubrege, bešiku i reproduktivne organe i poseduje preventivna svojstva protiv kancera.

Preporučuje se i osobama koje pate od dijabetesa, jer vlakna i proteini u tempehu pomažu u držanju nivoa šećera u krvi pod kontrolom.

Bogat je proteinima, vitaminima B grupe, sadrži značajne količine mangana, fosfora, magnezijuma i gvožđa. Koriste ga vegani i osobe koje ne konzumiraju meso. Prirodni izvor vitamina B12. Daje veliku energiju i vitalnost.

Napomena:

Posno, bez holesterola, bez aditiva.

Način pripreme:

Dobija se prirodnom fermentacijom termički obrađene soje. Služi se propržen uz povrće i žitarice, a može se dodati i u sendviče! Upotrebiti u roku od 3 dana nakon otvaranja.

Sastav:

Soja, starter kultura i soja sos, biljno ulje.

Nutritivna  vrednost 100g:

Energetske vrednosti 722kJ/172kcal

Proteini 24 %

Masti 4 %

Ugljeni hidrati 10 %.

Pakovanje 200g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top