Tofu namaz sa renom 150g Soya food

180 RSD

Tofu Namaz sa Renom – Ukusna Zamena za Sir sa Oštrim Ukusom Rena

Tofu Namaz sa Renom – Ukusna Zamena za Sir sa Oštrim Ukusom Rena

Tofu namaz od soje sa renom je izuzetno pogodan za mazanje i idealan kao zamena za sir. Može poslužiti kao podloga za pripremu sendviča, preliv za salate ili dekoracija za kanapee. Posebno je pogodan za sve one koji preferiraju biljnu ishranu. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla, pa je pogodan za dane posta, vegetarijance i vegane. Osim toga, ne sadrži dodate konzervanse, veštačke boje i arome, te je postan.

Nutritivna Vrednost

Namaz izrađen je od tofu-a, sojinog mleka, suncokretovog ulja, vode, biljnih proteina, morske soli, začina, rena i prirodne arome dima. Soja je bogata lako svarljivim proteinima, pa je pogodna za sve kojima je u ishrani potrebna kvalitetna količina proteina. Takođe, sadrži sve esencijalne aminokiseline, čineći ga jedinstvenim u ishrani.

Zdravstveni Benefiti

Dodavanjem umerenih količina soje u ishranu, možete učiniti veliku stvar za svoje zdravlje. Soja smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, verovatnoću razvoja kardiovaskularnih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu. Osim toga soja ne sadrži zasićene masti niti holesterol.

Način Pripreme

Namaz je spreman za upotrebu i može se koristiti kao podloga za sendviče, preliv za salate ili dekoracija za kanapee.

Preporučena Upotreba

Pogodan za sve koji drže do zdravlja, vegetarijance, vegane, sportiste, kao i za sve koji su na režimu redukovane ishrane. Uzimajte ga kao deo uravnotežene ishrane kao kvalitetan izvor proteina i drugih hranljivih materija.

Sastojci

  • Osnova: Tofu (voda, organska soja, stabilizator nigari MgCI2), limunska kiselina, suncokretovo ulje, sojino mleko, voda, sojina vlakna, morska sol
  • Dodaci: Ren 0.3%, začini, prirodna aroma dima

Zaključak

Tofu namaz sa renom je ukusna i hranljiva alternativa klasičnim sirevima, sa dodatnim oštrim ukusom ren-dodatka. Sa svojim bogatstvom proteina, esencijalnih aminokiselina i drugih hranljivih materija, ovo je savršen dodatak uravnoteženoj ishrani. Isprobajte ovu poslasticu i uživajte u njenom kremastom ukusu i hranljivim beneficijama!

Alergeni:

Proizvod sadrži soju a može se naći u tragovima susama, slačice i pšeničnog glutena.

Nutritirednvna vt nosa 100g:

Energetska vrednost 287 Kcal / 1200 KJ

Proteina 7g

Ugljenih hidrata 3,g

Masti 26g

od toga mononezasićene masti og

od toga polinezasićene masti og

od toga zasićene masti 3g

Vlakna 2g

Pakovanje 150g Soya food

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top