Tofu namaz sa renom 150g Soya food

180 RSD

Tofu smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Tofu namaz sa renom 150g

Tofu namaz od soje sa renom izuzetno je pogodan za mazanje.Idealan je kao zamena za sir i kao podloga za pripremu sendviča, kao preliv za salate, dekoraciju za kanapee…

Posebno pogodno za sve one koji preferiraju biljnu ishranu.

Proizvodi se od sojinog zrna, sojinog mleka, suncokretovog ulja, vode, uz dodatak biljnih proteina, morske soli, začina, rena, prirodne arome dima.

Bez dodatog konzervansa, veštačkih boja i aroma, postan. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla pa je pogodan za dane posta, vegetarijance i vegane.

U odnosu na ostale izvore proteina, soja je u ishrani nezamenljiva. Npr. porcija svinjskog mesa sadrži oko 24g masti a u jednoj porciji tofua naćićete samo 6 g masti i 0 g holesterola. Soja ima veoma male količine zasićenih masti, a ne sadrži ni holesterol.

Bogata lako svarljivim proteinima pa je pogodan za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina. Preporučuje se makrobiotičarima, vegetarijancima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane.

Sadrži sve esencijalne amino kiseline i to je čini jedinstvenom. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne.

To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao. Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline pa je samim tim tofu jedini kompletan biljni izvor proteina.

Dodavanjem umerenih količina soje u ishranu, učinićete veliku stvar. Soja smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Sastav:

tofu (voda, organska soja, stabilizator nigari MgCI2), limunska kiselina, suncokretovo ulje, sojino mleko, voda, sojina vlakna, morska so, ren 0.3 %, začini, prirodna aroma dima.

Alergeni:

Proizvod sadrži soju a može se naći u tragovima susama, slačice i pšeničnog glutena.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 287 Kcal / 1200 KJ

Proteina 7g

Ugljenih hidrata 3,g

Masti 26g

od toga mononezasićene masti og

od toga polinezasićene masti og

od toga zasićene masti 3g

Vlakna 2g

Pakovanje 150g Soya food

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top