Biljni sir

Biljni sir za sve koji su na veganskom režimu ishrane i izbegavaju mlečne proizvode. Ne morate da se odreknete sireva jer su veoma ukusni i hranljivi. Možete ih koristiti na mnogo načina i često ga je lako napraviti. Sada postoje veganske alternative u svim mogućim varijacijama. U jednom komadu, namaz i isečen na listiće.

Ako iz ishrane izbacite proizvode životinjskog porekla, obično se otvaraju potpuno nove mogućnosti i, naravno, alternative i ideje.

Zamenski proizvodi nisu za svakog vegana. Ako zaista volite mleko, meso i sireve i ne konzumirate ih samo iz etičkih ili zdravstvenih razloga, veganske alternative mogu pomoći.

Pored mnogih alternativa za mleko i meso, vegetarijanski proizvodi takođe imaju stalno mesto u frižiderima prodavnica zdrave hrane. Pravi se od prirodnih biljnih sastojaka i postoji mnogo različitih proizvoda.

Mnogi proizvodi su prilično čvrste konzistencije. U suštini se sastoje od vode, kokosovog ulja i skroba (npr. krompirov skrob), neki takođe sadrže tofu i/ili prerađene orašaste plodove.

Bez bez laktoze, Violife i viofast sirevi su i bez glutena..

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top